| Allexandraaa a întrebat:

Mi-am comandat de la avon un fond de ten cu 10 lei. Mama a spus sa nu folosesc fond de ten pentru ca tenul meu este curat, nu are cosuri si ca nu are de gand ca peste cativa ani sa imi dea bani pentru tratamete de fata pentru ca eu am stricat-o cu toate prostiile. Eu insa vreau sa il folosesc ca sa imi dea alta culoare pielii.am tenul prea alb... intrebare : Daca folosesc fondul mai rar se poate intampla ce a zis mama? straight face

Răspuns Câştigător
| ZOZOKid a răspuns:

In primul rand, nu-l folosi zilnic. In al doilea rand, foloseste-l cu masura ( adica sa nu-ti pui un centimetru de fond de ten pe fata). Si in al treilea rand, ai grija sa iti cureti fata foarte bine atat inainte cat si dupa folosirea fondului de ten ( alege un demachiant bun + ceva, o lotiune sa un gel pentru pori). Daca faci asa, nu vei avea probleme cu tenul ( desi tot pot sa mai para cate unul, doua puncte negre). Totusi, te sfatuiesc sa nu ai incredere in fondurile de ten produse de avon. La 10 lei nu poate fi de calitate. Un fond de ten mai bun costa si 50 lei. Nici eu nu imi permit din ala laughing, asa ca incearca sa nu abuzezi de fondul care ai acum.

15 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Daca e curat si perfect nu cred ca ar trebui sa-l folosesti.
Cred ca stiu ce fond de ten folosesti(ColorTrend), si nu e bun de nimic. Asa ca mai bine nu risca.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

In primul rand, cati ani ai?
In al doilea rand, defineste "rar".
Cand ai tenul curat si fara imperfectiuni de acoperit, n-are niciun rost sa folosesti fond de ten.
Chestia cu schimbarea culorii pielii n-are nicio logica. Pune-ti tenul in valoare asa cum il ai. Daca ai tenul alb, inseamna ca si restul pielii e tot alb. Ce faci? Te dai cu fond de ten pe tot corpul? Sau numai pe fata si vei arata ca o maimuta?
Si, in ultimul rand, gandeste-te si tu: un fond de ten de 10 lei, de la Avon nu poate fi decat un amestec detonant de chimicale de proasta calitate. Daca folosesti asa ceva, in doi-trei ani vei ajunge sa ai nevoie de un strat de tencuiala ca sa-ti astupi craterele care vor fi ireversibile.

| Allexandraaa explică (pentru ardnaxur1961):

Am aproape 15 ani happy. si rar, ma refer la o data pe saptamana sau chiar si la 2 saptamani thinking Chestia e ca pe corp ma prinde foarte repede soarele. azi - vara m-am innegrit. Ce e ciudat e ca pe fata m-a prins putin si dupa o saptamana mi s-a dus tot bronzul de pe fata. In schimb. pe corp inca mai am linii de la costumul de baie laughing si de aceea vreau sa imi mai inchid putin culoarea tenului. chatterbox

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru Allexandraaa):

Ma gandeam eu ca asta intelegi prin "rar".
Imi pare rau, dar, in cazul tau, "rar" ar trebui sa insemne de 2-3 ori pe an, cel mult.

| DarkShina5566 a răspuns:

Acum depinde si de tenul tau si de fondul de ten de la Avon care nu e bun.Macar foloseste si tu unul de la L'oreal; e mai scump dar e mai bunwinking crede-ma ca stiu ce spun.Si daca ai asa un ten alb si curat (mi-as dori si eu love struck ) cum spui, foloseste doar o pudra mai inchisa.L'oreal, Bourjois etc. Sper ca te-am ajutat. :*

| Biuka a răspuns:

Du-te la solar mai binehee hee Sau foloseste spray autobronzant >big grin

| Filip23 a răspuns:

Ce nevoie ai de fond ten la varsta ta? E pentru babele cu riduri sau vinisoare urate. Impiedica pielea sa respire, sa se oxigeneze; ca urmare pielea fetei imbatraneste mai repede. Adica o sa fii mai "roza" acum cand nu ai nevoie, ca oricum esti frumoasa, iar mai tarziu, pe la 38 ani o sa arati ca o baba. Succes!

| smileeveryday97 a răspuns:

Eu una iti zic sa nu folosesti fond de ten daca ai tenul curat pentru. ca si eu am facut la fel si imi pare rau ca acum trebuie sa-mi dau cu toate chestiile pe fata pentru ca am ajuns "dependenta" si asa o sa ajungi si tu cu timpul:cate putin fond de ten intr-o zi, cate un pic in alta zi si asa o sa ajungi sa-ti pui cantitati industriale pe fata ca sa fie perfecta.Si referitor la ce a zis mama ta, nu e adevarat:depinde de ten daca iti accepta fondul de ten si depinde si de el si pielea nu se strica doar ca in timp isi pierde din luminozitate si textura.Eu te-as sfatui pentru. binele pielii tale sa nu-ti mai iei fonduri de ten de la avon d-alea de 10 lei ca nu sunt bune.Mai bine putin mai scump si mai bun. Sper ca te-am ajutat. Funda?puppy dog eyes

| addapaupsiktau a răspuns:

Prea putin posibil dar sa nu abuzezi de el

| lotus21 a răspuns:

Cert da se poate intampla. te rog fi atenta oleaca daca e de la avon poti avea,, incredere'' dar iti zic un pont: da foarte putin si stai vreo 24 de ore. daca pielea sa asprit sa nu te mai dai nici moarta daca a ramas fina te poti da dar nu cu o tona prieteni?

| RoseJ a răspuns:

Eu nu ti-as recomanda sa-l folosesti, este pacat sa-ti strici tenul...eu mi-as dori sa am tenul alb pentru ca sunt bruneta, vreau parul ondulat pentru ca este drept... bucura-te de frumusetea tenului tau

| Lifestealer1 a răspuns:

Eu zic ca nu ar trebui sa folosesti deloc fond de ten daca zici ca ai tenul curat. Daca ai tenul alb, cu atat mai bine sa nu folosesti fond de ten mai inchis...nu cred ca vrei sa arati ca o piti.Eu folosesc mai mult pudra pentru ca nu imi place sa simt tenul incarcat.Fond de ten folosesc foarte foarte rar.Si revenind la intrebarea ta, depinde de tipul de ten...si de calitatea produsului cumparat de tine, Bafta!

| EmRozLoCo a răspuns:

DEpinde Daca este fondul de ten de proasta calitate sau de buna calitate

| regina96 a răspuns:

Mai bine sa nu folosesti fond de ten ca nu ii folositor...depine daca pielea ta e sensibila poate sa ai dupa aia cosuri.