anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi.am cumparat acum cateva zile niste pantofi cu toc din Lapucci din timisoara si as vrea sa stiu daca pot sa ii schimb cu o marime mai mica doar ca nu am primit bon.

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mîna bănuiesc că esti fată, ai putea să îi schimbi si fără bon, dar doar cu o condiție, trebuia să te fi dus a doua zi cu ei înapoi, dar poți merge mîine, de cît timp îi ai? Și al doile lucru important este să te recunoască vînzătoarea, să î și aducă aminte de tine că ai fost cu cîteva zile în urmă și i ai cumpărat, tu oricum roagă o frumos pe vînzătoare, pe un ton amabil și blînd, nu fă scandal, chiar dacă l a început nu î ți aduce aminte de tine, poate avea multi clienți, sau era obosită, tu încearcă pe un ton frumos și cu un zîmbet să îi aduci aminte în așa fel ca ea să aibă în cap figurat vorbind filmul, adică tot ce s a întîmplat în ziua cîndti ai cumpărat pantofii, dar tu nu i ai probat? Că doar nu cumperi pîine, sau cartofi din piață, cuperi un articol pe care îl porți, pantoful se probează, înainte de a îl cumpăra, mai ales că l ai luat pentru tine nu era pentru o colegă. Succes, de unde esti?

| deeutza97 a răspuns:

Din moment ce nu ai primit bon la ei iti poti lua la revedere, pentru ca nu tii mai primeste nimeni.