De ce iti strici parul, eu sunt baiat dar sincer prefer fetele naturale fara vopsele si prostii, sa nu te vopsesti
Bun raspuns. Ma bucur ca mai sunt baieti ca si tine. ^^ Apropo Alecsandra, nu te vopsi, pun pariu ca iti sta mult mai bine cu parul tau natural, asa cum e. ^^
Eu am 16 si nu m-am vopsit niciodata(se exclud suvitele).Si nici nu vreau s-o fac.
Am folosit doar nuantator pana acum.
Daca vrei totusi sa incerci ceva, eu iti recomand sa-ti decolorezi varfurile si sa le vopsesti roscate.Ar fi de ajuns pentru varsta ta si ar arata si destul de bine.
Nu,nu este buna..pentru ca distrugi radacina parului, un nuantator ar fi mai ok.
Produsul care dauneaza parului in urma vopsirii este amoniacul din vopsea. Daca ti-ai luat o vopsea spuma fara amoniac nu cred ca are sa iti dauneze.
Nu chiar e sanatos.Mama mi-a zis ca daca te vopsesti mult prea devreme poti face cancer la piele.Depinde de tine, daca vrei vopsestete, daca nu, nu.Pa
Nu este deloc sanatos pentru parul tau, mai ales la varsta asta. Si sincer nici nu cred ca ar arata foarte bine deci... iti strici parul degeaba
Nu! iti spun din propia experienta. il strici si nu merita. fi naturala! putine fete mai sunt naturale, dar acelea sunt cele mai frumoase! te poti vopsi cand esti batrana si ai par alb! pana atuncia profita de parul sanatos
Nu cred, mai bine lasa-i parul asa cum e fiindca o fata naturala e mult mai frumoasa ca una artificiala.
Poate dar mai bine nu pentru tine poate daca iti faci 1-2 suvite da dar parul complet nu pentru ca nu este prea dezvoltat parul vorba vine pentru a-l vopsii
Nu cred ca rosu aprins te-ar ajuta foarte mult mai ales la varsta asta...deocamdata esti frumoasa asa naturala pentru ca esti inca tanara si fara imperfectiuni dar daca insisti sa iti vopsesti parul in locul tau as opta pentru o culoare mai naturala
Nu prea cred
avand in vedere ca am 9-10 si ce am auzit pe la tv si nu prea este
TdsdfcelMaiStupid întreabă:
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: