| ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ a întrebat:

Mi-am cumpărat astăzi o vopsea pentru păr de culoare roșie ( e un roșu aprins ). Vreau să vă întreb, având în vedere că am 13 ani și jumătate, este sănătos pentru părul meu să îl vopsesc? ( vopseaua fiind una permanentă, nu nuanțator ). Fundă happy.

Răspuns Câştigător
| madalinbb19 a răspuns:

De ce iti strici parul, eu sunt baiat dar sincer prefer fetele naturale fara vopsele si prostii, sa nu te vopsesti

| mynameismada a răspuns (pentru madalinbb19):

Bun raspuns. big grin Ma bucur ca mai sunt baieti ca si tine. ^^ Apropo Alecsandra, nu te vopsi, pun pariu ca iti sta mult mai bine cu parul tau natural, asa cum e. ^^

16 răspunsuri:
| Holocaust a răspuns:

Eu am 16 si nu m-am vopsit niciodata(se exclud suvitele).Si nici nu vreau s-o fac.
Am folosit doar nuantator pana acum.
Daca vrei totusi sa incerci ceva, eu iti recomand sa-ti decolorezi varfurile si sa le vopsesti roscate.Ar fi de ajuns pentru varsta ta si ar arata si destul de bine.

| dream95 a răspuns:

Nu,nu este buna..pentru ca distrugi radacina parului, un nuantator ar fi mai ok.

| Amilik a răspuns:

Produsul care dauneaza parului in urma vopsirii este amoniacul din vopsea. Daca ti-ai luat o vopsea spuma fara amoniac nu cred ca are sa iti dauneze.

| viotedy a răspuns:

Rosu aprins la 13 ani-hm.cateva suvite iti ajung, ca sunt la moda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Este foarte rău că-ţi distrugi părul de la o vârstă aşa de fragedă!
Sfatul meu este să te laşi tu aşa naturală cum eşti.
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fă ce vrei.
Nu te lua după ăştia care au răspuns mai sus. Fac pe bunii samariteni. Nu sunt.

| Park1Suin a răspuns:

Nu chiar e sanatos.Mama mi-a zis ca daca te vopsesti mult prea devreme poti face cancer la piele.Depinde de tine, daca vrei vopsestete, daca nu, nu.Pa

| ๖ClaSSic a răspuns:

Nu este deloc sanatos pentru parul tau, mai ales la varsta asta. Si sincer nici nu cred ca ar arata foarte bine big grin deci... iti strici parul degeaba happy

| Feelings14 a răspuns:

Nu! iti spun din propia experienta. il strici si nu merita. fi naturala! putine fete mai sunt naturale, dar acelea sunt cele mai frumoase! te poti vopsi cand esti batrana si ai par alb! pana atuncia profita de parul sanatos

Răspuns utilizator avertizat
| Lovelyangel17 a răspuns:

Nu cred, mai bine lasa-i parul asa cum e fiindca o fata naturala e mult mai frumoasa ca una artificiala.

| Gagiomen a răspuns:

Risti sa ramai cheala

| Gjatcekr a răspuns:

Poate dar mai bine nu pentru tine poate daca iti faci 1-2 suvite da dar parul complet nu pentru ca nu este prea dezvoltat parul vorba vine pentru a-l vopsii

| AncaBella a răspuns:

Nu cred ca rosu aprins te-ar ajuta foarte mult mai ales la varsta asta...deocamdata esti frumoasa asa naturala pentru ca esti inca tanara si fara imperfectiunihappy dar daca insisti sa iti vopsesti parul in locul tau as opta pentru o culoare mai naturala happy

| marius900 a răspuns:

Nu prea credhappy
avand in vedere ca am 9-10 si ce am auzit pe la tv si nu prea este