| Elena_Estrela_1997 a întrebat:

Mi-am cumparat astazi Zineryt (Nu am acnee, am niste cosuri micute de tot, dar destul de multe in zona frunții + un cos mai jos de buza, pe care l-am 'zgărmânat' si acum este mai mult o rana). Nu am amestecat tot ce era in acele flacoane, ba chiar am amestecat destul de putin, cat pentru o aplicare. M-a usturat putin la acea rana de sub buza si la inca 2 cosuri, dar a durat 5-10 secunde. M-am dat pe toata fata si am bagat acel 'deget' pe care il primesti odata cu Zineryt-ul de 4-5 ori, si am dat de vreo 3 ori cu el pe fata. Este bine cum l-am aplicat? Dau funda pentru cel mai de folos raspuns happy

1 răspuns:
| DyahAlexandra a răspuns:

Acest produs trebuie facut tot odata. Torni tot praful in cutiuta cu lichid, dupa atasezi "deget" cum ii spui tu la gura flaconului si apesi sa se fixeze. Partea cu materialul albastru trebuie sa stea in exterior, pentru ca o vei folosi sa aplici produsul pe fata. Pui capacul, si amesteci energic 1-2 minute sa se dizolve tot prafu. Dupa care aplicarea o faci pur si simplu cu flaconul, nu e nevoie sa folosesti degetele. Sper ca m-am facut inteleasa