| alice_5598 a întrebat:

Mi-am cumparat benzi cu ceara rece, pe care trebuie sa le incalzesti in mana.Problema este ca nu iau decat maxim 2 fire de par.Intrebarea este de ce? Sunt ele de proasta calitate.sau ce?

Răspuns Câştigător
| Miruuuuuuuuuuuuuuu a răspuns:

Nu sunt eficiente. asta e raspunsul.Mai bine te-ai face cu ceara la salon. Nu iti ia mai mult de 30 lei si te tine vreo 2-3 saptamani minimhappy

succes!

10 răspunsuri:
| Crs a răspuns:

Sunt de proasta calitate, daca vrei sa te epilezi cu ceara du-te la salon altfel nu ai sanse sa iti indepartezi tot parul

| CARMENCITA a răspuns:

Se poate sa nu fie bune.Eu le incalzesc bine in maini, pun banda de ceara, apas usor si trag in sensul invers de crestera a parului.Adica pentru picioare de jos in sus.

| →βσσblėėŝ←׃╳ a răspuns:

Eu zic mai bine sa te duci la un salon sa te faci cu ceara calda, tine 2-3 saptamani si iti ia tot parul, costa in jur de 30-40 de lei.happy

| alice_5598 explică:

@Iulia: Pe picioare...
@anonim:Le incalzesc suficient. Exact cat scrie pe cutie.
Multumesc tuturor pentru raspunsuribig grin

| dedesh a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat la felcrying...am decis ca e mai bine sa merg la un salonwinking

| ☁miss εïзutterfly☂ a răspuns:

Depinde unde vrei sa te epilezi

Răspuns utilizator avertizat
| Georgix a răspuns:

Ori sunt de proastă calitate, ori tu nu le încălzești suficient.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Calitate proasta sigur tongue

| Adelaa a răspuns:

Si eu am avut tot asa benzi cum spui tu...si chiar nu mi-au placut! Oricum incearca sa tragi dintr-o data sau sfatul meu e foloseste crema depilatoare, mie una imi place mai mult decat cu acele benzi:*:*