Din brunet nu ai cum sa il deschizi din prima pana la blond. Doar treptat. Ah! Asta include si arderea(distrugerea)parului.
Vopseaua neagra iese incredibil de greu deci n-o sa reusesti din prima fara sa-ti prajesti parul Incearca sa uiti de decolorant si sa mergi la coafor ca n-o fi o avere
Sansele sa ramai cu o culoare turbata in par sunt destul de mari. Sfatul meu este sa mergi la un salon bun, unde sa iti faca decapaj. Costa un pic mai mult dar macar ramai cu parul mai sanatos si nici nu risti sa arati ridicol. Apoi ti-l vopsesti tu ce culoare vrei
Si eu am fost negru albastrui ca si tine foarta multe vreme. Dupa un timp m-am saturat de culoarea asta si tot decolorant Kallos am folosit. Si surpriza, ca doar m-am facut eu singura, vopseaua neagra nu se luase nici la a 2a decolorare. Mai bine te duci la salon, dai niste bani, ce-i drept la unele cam mult, dar faci un lucru bun.
Nu folosi produse Kallos sunt cele mai nocive, eu mi-am ars parul cu decoloantul asta, contine cele mai multe chimicale. Si din brunet sa ajungi la blond iti trebui cam 2 decolorari facute la interval de cel putin o saptamana una dupa alta si intre timp sa iti faci o masca din ulei de masline (stiu ca suna ciudat), asta daca nu vrei sa ai un par ars.Succes
Din experienta mea ca am facut nu o singura data ci de 4 ori aceasta trecere te-as sfatui sa nu faci acest lucru. In primul rand parul ti se va arde extrem de mult, mie practic mi se intindea ca o guma si se incalcea ca matasea de porumb, in al doilea rand culoarea nu iti va iesi uniform nici cu 5 plicuri [ tot pe incercate ] te vei alege cu un portocaliu amestecat cu rosu, peste care in cel mai fericit caz pui un blond inchis de la garnier care se vede maro asta daca neaparat vrei sa iti distrugi parul. Iar in luna urmatoare iti pui vopsea de la palette color xxl si ajungi blonda perfecta. Dar repet nu face asa ceva decat daca vrei sa ramai fara jumatate din podoaba capilara atat pe lungime cat si in grosime. Si inca ceva probleme vei avea si pe viitor, eu la 3 ani de cand am facut ultima experienta nu mai pot pune vopsea in par, cel putin momentan si as vrea sa ajung bruneta!
Incearca sa il vopsesti saten si dupa blond usor deschis si dupa blondul care vrei tu dar tine minte in timpul asta foloseste balsam si masca de par ca sa nu-l arzi si fa pauza de o luna intre vopsiri
Pentru decolorare incearca COLOR OFF este un produs rusesc ce nu arde parul, https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional
il poti comanda la nr 0754921669