| lau90 a întrebat:

Mi-am cumparat ieri de la Peacocks perechea aceasta de colanti http://www.peacocks.co.uk/graphics/product_images/pPEAC1 -6640585enh-z6.jpg ...imi doream demult ceva in genul asta, dar chestia e ca nu prea am idee la ce as putea sa-i asortez ...are careva vreo idee? :D

Răspuns Câştigător
| Messyhair a răspuns:

Cu o fusta
un tricou mai lung(adica pe post de rochie)
Incaltaminte : sandale, botine, bocanci, balerini.

Poze : http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/1809841/megan-fox-leggings-02/

http://www.stilistaboston.com/......ggings.jpg

Poti sa-i porti si la o petrecere. Adica cu o rochie scurta si niste pantofi.

Si inca ceva, nu te mai lua dupa altii.Sunt foarte in trend acesti colanti si ii porti purta la multe tinute.Si eu am vrut sa-mi cumpar.

Inca o tinuta : ugg boots/botine, colantii, un top dragut cu un umar gol si blugi scurti taiati :) foarte trendy de altfel vara asta.

8 răspunsuri:
| Crs a răspuns:

Sunt oribili. arunca-i straight face
sincer parerea mea parca sunt ai unei "doamne" de pe centura.

| Messyhair a răspuns:

@bizzare Eu zic sa nu te mai bagi in seama aiurea.Mai bine ai ajuta-o pe fata aceasta.
Macar eu am raspuns la intrebare.
Si btw in caz ca nu ai vazut a pus /botine.Si da se poate purta si cu ugg mai subtiri adica nu cu multa blana, si bineinteles cand este putin mai racoare.

Si inca ceva : foarte bine ca ti-ai cumparat! Sunt foarte trendy! Si logic ca nu o sa se imbrace doar cu ei si o sa umble asa pe strada; tocmai de aceea a intrebat fata cu ce ii poate asorta! cati rautaciosi pe site-ul acesta.Parca aici se presupunea ca ne ajutam, nu sa ne jignim!

| campanario a răspuns:

Salutare. Pai o fusta de blugi, sau fusta tutu! si un maieu frumos alb sau negru, sau ma rog, unul care sa se asorteze cu incaltamintea. Pupici

| sallysirop a răspuns:

Pai cu o camasa mai lunga si eleganta legata cu o centura, iar in picioare ai putea sa porti un toc inalt. asta e ideea mea... cred ca ar merge foarte bine

| KhloeAfterDark a răspuns:

Masterblaster, regula nr. 1 la colanti de orice fel, orice culoare, orice lungime - NICIODATA, dar niciodata, doar colanti si tricou. Arata ORIBIL! eu de exemplu am o tinuta formata din : colanti negri, blugi f. f. f. scurti (shorts) taiati si un tricou alb, cu un tenes in care e-un pisoi gri si langa el un pisoi negru, si ca sa colorez iau multe bratari de orice culoare si tenesi gri cu stelute si sireturi curcubeu, amandoua cu margini argintii.

Lasa-ti imaginatia sa zboare si gandeste-te cu ce obiecte din garderoba ar merge. Si la final, un retus colorat curcubeu - o manusa plasa (stiti voi de care) o manusa normala, un pic de motociclist, dar fara degete, inele, cercei, colier sau bratari, in culorile curcubeului, ca daca hainele sunt gri si negre si cu dantela neagra sa nu pari prea emo.

Sper ca te-am ajutat!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai urati is. Dar fiecare cu gusturile lui big grin Acum e vara, lasa colantii ca nu e vremea lortongue In fine... cred ca arata bine cu tocuri si cu ceva tricou, bluza, rochita, fusta putin mai lunga tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Messyhair, fata draga, se poarta vara asta ugg boots? Acum cand afara sunt 30+ grade? Buna idee, buna ideetongue

| masterblaster a răspuns:

Cu un tricou alb sau negruhappy