Dupa ce ti-ai spalat parul cu sampon, aplici masca pe parul umed pe toata lungimea firului de par, dar evita radacinile, ca altfel ti se ingrasa parul rapid. Dupa ce ai aplicat masca, o lasi cel putin 30 de minute, dupa care clatesti foarte bine. Nu e necesar sa speli cu sampon, doar clatesti bine cu apa rece la sfarsit pentru o stralucire deosebita.
Pai nu scrie pe eticheta? In general intai te speli cu sampon si apoi aplici masca, o tii cat timp scrie pe eticheta (difera de la masca la alta) si apoi clatesti sa nu (si asta de asemenea trebuie sa scrie pe eticheta).
Inainte de toate trebuie sa-ti speli parul cu sampon(pentru a fi curat), pe urma clatesti parul si te dai cu masca de par, astepti min. 20m iar max 1h, dupa care clatesti din nou.
Da. cred eu folosesc masti naturale de obicei cele cu ou . te sfatuiesc sa incerci la fel si sa nu mai dai bani degeaba am auzit o groaza de povesti cu persoane care au dat bani pe masti de la kalos si fara efect, iar cele naturale au facut miracolul sa i se regenereze parul si toate celelalte.
Dupa spalarea obisnuita, iei prosopul stergi usor parul si dupa aplici masca evitand radacinile (la fel si cu balsamul) dupa astept 15-20 de min si clatesti bine. e bine sa incerci masti naturiste, cu extracte din plante sau fructe, dar daca ai mai folosit produse de la kallos si vezi ca masca e buna continua. aplica o masca pentru par macar 1 pe luna.