Eu cateodata cand imi cumpar cate-un articol de imbracaminte si ma plictisesc de el, desi e in stare foarte buna, ori il port in casa, ori imi cumpar niste aplicatii care se lipesc pe haine (tot felul de forme cu paiete, etc) si astfel ii da un aspect "fresh", ori cel mai simplu o pun alaturi de alte haine mai vechi si le duc la gunoi, unde se strang multi nevoiasi si le iau.
In ceea ce te priveste, mi se pare aiurea, daca e frumoasa de ce sa n-o porti? Cui ii pasa ca mai sunt 10 fete care o poarta? Important e sa te simti bine TU, restul nu conteaza! E intr-adevar frustrant sa stii ca ai dat mai multi bani fara rost pe acelasi articol, cand il puteai lua mai ieftin, dar acum stii ce sa faci data viitoare, sa cauti cu atentie, sa te informezi.
Succes, poarta rochita caci alti copii nevoiasi si-ar dori ceva nou si nu au posibilitatea; si nu te mai interesa de ce se intampla in jur, pa-pa!
Daca nu-ti mai place poti sa o faci cadou unei prietene, sa o porti in casa, sa-i aplici ceva ca sa o schimbi un pic, sa o porti cand mergi in alt oras sau cand mergi la mare, munte.
Depinde de model.ai putea sa ii pui aproape de umar o floare(brosa), sau un cordon in talie. poti sa o personalizezi cum vreibafta:*
Ok, asta suna a fita... De fapt, eu inteleg ca nu vrei sa vada "tot orasul" ca tu ai rochie de 55 de lei. Ieftina. Cand tu ai dat 70 de lei pe ea. Sti cum mi-am dat seama? Daca chiar vruiai sa zici ca este si in orasul tau si va isi vor cumpara si altele, nu era nevoie sa zici pretul
Eu zic sa o porti, iar daca chiar nu vrei sa porti o rochie ca "tot orasul" (de fapt nu poate purta acelasi model de rochie tot orasul pentru ca barbatii nu poarta rochii) poart-o cand pleci din localitate.
Pai daca nu vrei sa fi la fel cu alte fete care ar putea sa-si cumpere si ele rochita atunci ai putea sa faci schimbi cu o prietena, sau s-o vinzi sau s-o porti in alt oras, undeva unde poate o sa mergi in vacanta si acolo nimeni nu va recunoaste rochita. Dar eu cred ca ai putea s-o porti.Ai dat totusi 70 de lei si daca tie ti-a placut n-ar mai trebuii sa iti pese prea mult de ce vor zice alte persoane. Poate nici nu vor zice ceva si totul va fi in mintea ta. N-ar trebui sa te gandesti la asta ci s-o porti cu zambetul pe buze si nimeni nu va indrazni sa-ti zica ceva.Bafta!
Daca chiar nu-ti mai place rochita ai putea sa incerci sa o vinzi unei prietene sau cuiva interesat insa cu o suma mai mica de bani decat in magazin.sau ai putea sa o porti totusi pe strada insa cu niste accesorii care sa o faca sa para altfel decat celelalte rochii.
albastrel întreabă: