| Sara2 a întrebat:

Mi-am cumparat o rochie mov pentru o nunta, dar este foarte lunga, atarna putin pe jos la spate, cum o pot scurta fara sa o stric? imi e frica sa nu ma impiedic, sa nu calc pe ea si sa nu cad, ce ziceti? sa o scurtez sau nu? imi e frica la dans, ca la mers am grija

5 răspunsuri:
| LetMeBlowYourMind8 a răspuns:

Incearca sa o scurtezi ca sa nu iti faci mereu griji sa nu calci pe ea...

| dragutzairina a răspuns:

Pai pentru a nu o strica recomandarea mea este sa o duci la o croitorie sa ti-o faca mai scurta, sa o modifice asa cum trebuie.Nu o sa te coste o avere si este mai bine decat sa incerci sa o scurtezi acasa si sa o strici (din greseala big grin) fundita?puppy dog eyes

| MissJJ a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa apelezi la croitor daca doresti sa o scurtezi.Nici nu te costa foarte mult.
Sfatul meu,pentru urmatoarele ocazii, este sa iti iei rochie scurta la petreceri, nunti si asa mai departe pentru ca sunt mult mai confortabile si te misti mai lejer in ele, in special la dans.

| lolelia a răspuns:

Du-te la o croitoreasa si roag-o sa ti-o scurteze cat ai nevoie

| diavolitadulce a răspuns:

Daca nici tocurile nu ajuta atunci e mai bine sa fie scurtata dar daca nu esti foarte priceputa la croitorie mai bine nu face asta de una singura. Astfel de rochii sunt pretentioase si se pot distruge imediat. Mult succes!