Buna! Inelul tau iti lasa urma verde pentru ca este de tinichea. Mai bine dai 25 de lei sau mai mult pe un inel din argint care nu iti va mai lasa nicio urma. Pasta de dinti de care ti-a zis prietena ta este pentru curatarea obiectelor din argint, pentru a le reda stralucirea.
Si argintul oxideaza (se innegreste usor). Aurul nu se oxideaza in contact cu pielea (care este umeda si mai si transpiram vara). Eu port uneori cand vreau sa-mi faca o tinuta mai fantezista si bijuterii din metale comune. Unele au niste modele foarte simpatice. Pana la urma stiam de cand le-am luat ca nu este de aur. Iti recomand sa-i dai inelului cu probleme un strat subtire de lac de unghii incolor(sa nu dai si pe piatra sau model, doar pe veriguta de pe deget).
Nu se rezolva cu pasta de dinti, doar reda luciul inelului, problema este insasi materialul din care este construit inelul.Pentru a rezolva problema trebuie sa renunti la purtarea acestuia (chiar daca are valoare sentimentala)si sa-l inlocuiesti cu unul mai valoros dintr-un material care nu oxideaza(argint, aur,...). Respecte
Nu prea cred ca e tinichea... mai degraba cupru, insa mai bine iti cumperi unul de argint! Cu ala nu ai nici un stres.