Pastilele pe care le iei arata asa?
http://naturasanat.ro/......natura.jpg
Am luat si eu din astea, vara trecuta dar nu iti taie pofta de mancare. ^^
Păi tu ce vrei miracole? I -ei pastila dar normal că nu simți nimic, deoaerece tu trebuie să faci un tratament cu aceste pastile.
Nu stiu cum poate taia pofta de mancare o substanta care este un acid (otetul este acid acetic), cresterea aciditatii stomacului dand de fapt senzatia de pofta de mancare si probleme de sanatate cum ar fi gastrite sau chiar ulcer! nu mai luati pastile aiurea, mergeti la un medic care va prescrie ceva in functie de starea generala de sanatate, nu dupa urechea aia surda a bunicii! fa sport, nu mai manca dulciuri (mai ales seara) si alte prostii, nu mai bea bauturi carbogazoase si o sa ai rezultate mai bune decat cu prostiile alea de pastile. sanatate!
Nu stiu cat sunt de bune pastilele alea dar oricum nu te astepta ca sa isi faca efectul imediat ce ai inceput sa le iei. Gandeste-te cand esti racita si iei antibiotice ca nu iti trece dupa prima pastila ci abia dupa ce aproape termini tratamentul. Ai rabdare! Si daca ti e foame mananca un mar sau bea apa ca sa iti umplii stomacul
Mda in sfarsit cineva cu minte ( Mixxjim ). Nu o sa te ajute cu nimic pastilele alea NU EXISTA NIMIC PE PAMANT CARE TE FACE SA SLABESTI STAND IN PAT, VREI SA SLABESTI TE IEI SI-TI MISTI FUNDU, FACI SPORT ACTIV SOLICITANT 6 ORE PE ZI DE EXRCITII USOARE ( CU GREUTATI MICI DAR MULTE SI RAPIDE ) SI O SA SLABESTI. Fara suparare, imi vine sa rad cand vad cat de proaste is femeile si cred orice vad la televizor. Nu gandesti un pic? cum zice si Mix, de ce crezi ca ti se face foame? pentru ca ai mult acid in stomac si nu are ce dizolva si asta-i indiciu cum ca tie foame si trebuie sa mananci, iar acidu din stomacu tau e la fel de puternic ca si acidu clorhidric, ar putea dizolva metalu, iar daca nu mananci incepi si faci ulcer, iar dupa aia iti gaureste stomacu si ajunge acidu in cavitatea abdominala si dupa Dumnezeu cu tine, operatii si recuperare in spital, iar tu inca bei Pastile cu otet? Chiar daca ar fi otet, otetu ce crezi ca e? Acid Ascorbic, adica mai rau ti se face foame daca bei otet nu tio inhiba. Solutia e sa mananci putin ( sfert de felie facuta sandwich sau cu ceva ) iar dupa 1-2 ore inca un sfer pana mananci o felie. Ideea e sa mananci putin si des. Gandeste-te asa ca daca mananci mult odata, stomacu no poate digera si se formeaza "ambuteiaj" si ce face corpu cu energia aia cand er prea multa si no consumi, o depune. asa ca solutia ii sai dai cat sa poata digera si dupa ce termina cu aia sai dai din nou, multaaa apa si muuuult sport. O alta aberatie pe care voi femeile o credeti ii cu absortia de apa, nu exista asa ceva, corpu tau nu-i buretele, nu absoare apa, apa aia ajuta digestia, un pic se absoarbe in sange si restru trece prin rinichi preia toxinele si o dai afara la toaleta. Mai ales vara trebuie sa bei cel putin 3 litri de apa, mai ales ca esti fata si toata ziua esti cu prietenele in oras si te bate soarele.Asa ca lasa porcaria cu retentia de apa, cu pilulele, pentru ca nici o pilula din lumea no sa te slabeasca stand. Slabesti punandui pe mushci sa consume mai mult decat ai mancat, iar cand stai muschii nu lucra deci nu au cum sa consume energie. Lasa prostiile si miturile bea multa apa pentru ca aia dizolva ( lungeste zis babeste) acidu din stomac, nu mai ii asa concentrat si nu mai ai SENZATIA de foame, apucate de sport bea 3 L cand nu faci nimic, iar vara cand faci sport bea cel putin 5 L pe zi, si mananca des si mult. Nu uita vorba, " pauzele lungi si dese sunt cheia marilor succese " e doar o vorba, nu se aplica, mai ales la slabit
Am si eu citeva sfaturi, poate o sa-ti para amuzante dar in marea parte ajuta:
pune pe frigider sau pe usa de la bucatarie o fotografie cu femei grase mincind, sunt sigura ca o sa-ti treaca toata pofta de mincare
2. ai putea sa-ti schimbi pasta de dinti cu aroma de menta ea, face va pofta de mincare sa treaca spontan
3. consuma mai putin dulce el provoca pofta de mincare
Si o prietena de-a mea a luat, a dat si o multime de bani pe ele, dar nu s-a vazut nicio schimbare.pana la urma tot sportul e cel mai bun ca sa slabesti, inotul si baschetul sunt cele mai recomandate.lasa-te de prostiile alea de pastile.si zumba, la fitness, da rezultate.succes!:*
Nu se mai fac fete ca tine Tre sa iesi in lume sa le inveti minte ce copilele astea care cred ca pastilele o sa le faca sa slabeasca. Ai dreptate doar sportu e solutia iar inotu e ideal, pentru ca-ti foloseste absolut toti muschii din corp.Gandestete daca alergatu da atatea rezultate si practic doar picioarele lucreaza, atunci inotu ce face Tu practici? Eu vreau sa invat si vara asta la mare cu me
Mda,am inotat de la 4 ani (desi stiam doar pluta, in rest nu puteam sa ma mentin prea mult la suprafata) si vara asta mi-am propus sa invat si that was all, am incercat in fiecare zi, singura, in piscina hotelului(in partea aia cu apa peste 1.7 m, logic ca nu in piscina pentru copii) si am reusit.nu e deloc greu, acum inot foartee bine, da` totusi iti recomand sa-ti iei instructor. bafta cu inotul atunci :*
Cu video astea, nu mai dau banii la instructori, iar daca intelegi engleza ca mine, o sa-ti dai seama ca am dreptate :D http://www.youtube.com/user/northtexasswimming
Paaai... ori poate ca nu sunt bune si sunt doar o pacaleala... ori poate ca tebuie sa le iei de mai multe ori iar apoi isi face efectul. Funda?
Palomma banuiesc din intrebarea pusa de tine ca vrei sa slabesti.
Sa-mi spui daca am dreptate?
Daca da eu iti recomand sa nu mai incerci toate "siretlicuri", nici unu nu merge...
Daca vrei sa faci ceva, apuca-te de un sport, ce vrei tu, si mananca sanatos (sanatos = ce iti cere corpul, nu degeaba ai pofta de carne uneori). Asta nu inseamna ca ar trebui sa mananci ciocolata daca ai pofta!
Stabileste-ti niste limite la mancare, fa-ti un program de sport si vei REUSI!
Mult noroc!
Alex2126 întreabă: