| mimitza_7330 a întrebat:

Mi-am epilat mustata cu ceara la rece... o sa regret in privinta asta? adica mie mi se pare ca e putin ma gros sau mai negru acum firu de par...se va face din ce in ce mai gros si mai urat?crying nu ma deranjeaza ca in fiecare saptamana sa il epilez dar nu vreau sa arate urat
am de ce sa ma ingrijorez? dau fundita... va rog nu va bateti joc cu raspunsuri neadevarate

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cu trecerea timpului firul de păr va crește mai rar și va fi mai subțire dacă este îndepărtat cu ceară indiferent că este rece sau caldă.
Firul devine aspru dacă este îndepărtat cu cremă de epilat sau lamă.
Poți să-l declorezi pe viitor sau o epilare definitivă cu laser.
Pa, pa.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Daaa, o sa regreti.Mai bine decolorai parul nedorit de prima data! Acuma, ai o ocupatie! Sa-ti epilezi mustata.Am auzit totusi ca se poate face epilare definitiva.Eu am facut greseala sa ma epilez pe maini. Unde la inceput aveam cateva firicele stinghere, ici si colo, acum am un tufis! Asa ca acum l-am decolorat si cu asta, basta!

| Sara2 a răspuns:

Nu ai de ce sa regreti crede-ma, toate fetele se epileaza cu ceara rece, odata pe saptamana este ok decat sa il lasi cum era gandeste-te ca oricum se vedea urat, pup chiar si blond tot se vede parul acolo mai ales la soare

| natashacrown a răspuns:

Da! vei regreta am auzit de la altele ca dupa ce tiai epilat mustata ea va creste mai groasa si mai inchisa.si de acum vei avea ocupatie sa tio iei aproape in fiecare luna.

| Veve :X a răspuns:

Incearca cu ceara fierbinte, poate asa o sa se subtieze firul happy

Bafta :*