NU te da cu crema inainte sa te epilezi. Poti face o baie fierbinte inainte sa ti se deschida porii si poate nu o sa te mai doara asa tare.
Sau pui gheata ca sa iti amorteasca putin pielea si sa nu se mai simta asa tare durerea.Succes
La inceput doare, dar dupa vreo 2 epilari te vei obisnui. Dar dupa epilare, foloseste un aftershave( sensitiv balsam de la nivea) pentru barbati, e mult mai bun decat orice crema pentru calmare dupa epilat. Mi-a vandut pontul o prietena de curand, crede-ma, e bun.
Inainte sa te epilezi da-ti cu o crema de epilare calmanta si usoara
asa durerea se va diminua
Pai depinde ce epilator e. Daca e Braun, atunci incearca sa te epilezi in apa ai nu doare deloc(cel putin pe mine nu). insa daca e alta firma...de ce te doare? E prea lung parul atunci incearca sa iei cu un bic inainte, si ce'ti ramane cu aparatul.Asa faceam inainte sa imi iau Braun. Poti incerca o crema sau spray(eventul de la veet) Sau ceara (astea numai in caz ca renunti la aparat)
Daca te doare cu epilatorul.(si este prima oara). fa-te cu crema Veet. este foarte buna. Ma-m facut ieri iar pielea mea este fina si moale. Dupa ce te faci de cateva ori cu crema nu te va mai durea asa tare cand te epilezi cu epilatorul.
Alex10092003 întreabă: