| SunshineSunrise a întrebat:

Mi-am făcut o grămadă si diferite măști pentru par acasă, par blond și nimic nu functioneaza. Mi-am cumpărat si masca profesională de toate tipurile. M-am săturat să mi se reproșeze că am părul zici ca e clopoțel. Mi se vede părul foarte umflat, arată la lumina soarelui de parca ar fi confetti si cand pune cineva mana pe el zici ca e lana sa nu mai zic ca sta usor ondulat. De tuns nu am cum sa îl tund ca pana la rădăcina se vede asa de parca e explodat.

1 răspuns:
| Bondarel99 a răspuns:

Parul blond e foarte greu de intretinut, se subtiaza se rupe, are aspect de matura.
Al meu arata sanatos si e foarte lung pentru ca saptamanal imi aplic masti cu uleiuri (in special de masline, combinat cu ulei de cocos, de ricin sau de care mai gasesc + miere, galbenus de ou). Si stau cu masca minim 3-4 ore pentru ca ingredientele naturale au nevoie de timp sa actioneze, altfel le folosesti degeaba. Apoi imi samponez parul si aplic o masca din comert (de la kallos folosesc eu, perfect ar fi daca ai lua una profesionala), asta il face sa fie usor de descurcat, moale si lucios.
Am avut o perioada de cateva luni in care nu am mai folosit masti (de lene cred). Ce crezi? Mi s-a rupt parul (am ajuns cu el destul de scurt) si arata ca matura, era groaznic. Apoi am inceput iar vechea rutina de ingrijire a parului si si-a revenit.
Nu stiu ce ai incercat tu, dar nu e vorba de incercat aici, daca ai parul decolorat/blond va trebui sa il ingrijesti cat timp este blond, nu ai voie sa renunti la asta. Cand ai par blond nu ai voie doar sa te samponezi si atat.
Iar de ondulat si umflat, cam asa e si al meu, dar folosesc placa (placa nu imi dauneaza atata timp cat folosesc mastile alea, naturale si din comert).
Eu ma intrebam de ce nu vad pe strada fete blonde (vopsite) cu parul lung (fara extensii). Pt ca blondul distruge parul si daca mai vrei si par lung trebuie sa investesti timp si bani in el.