| alexa_9139 a întrebat:

Mi-am indreptat parul cu placa timp de. 4 ani. dar au mai fost perioade cand il lasam cret.acum il vreau iar cret. dar l-am stricat tot indreptandu-l.ideea e ca. dupa ce fac baie. daca il dau cu spuma. se face. putin ondulat.in toate directiile. e chiar urat.[tin sa mentionez ca am incercat toate chestiile posibile. il strang in palma.il usuc putin...il ud a 2a zi cu putina apa.si il mai strang putin in palme.folosesc difuzoru.si NIMICsad]mi-am luat o spuma profesionala. folosesc si masti de par.imi doresc bucle bine definite.sa fie asa.gen afro.imi e super dor de parul meu si acum ma oftic! m-i s-a tot spus: lasa-l asa ca se regenereaza. dar nu a fost asa...

Răspuns Câştigător
| Lora a răspuns:

Imparte-l in mai multe suvite, da-l cu spuma si prinde suvitele in cocuri pana la radacina si da-le drumul a doua zi.Bafta!

4 răspunsuri:
| snowflake a răspuns:

De cele mai multe ori suntem tentati sa nu fim multumiti de cum aratam si atunci, ne facem de lucru.
indiferent cate marci de spuma vei folosi, sau alte produse. nu cred ca isi va mai reveni
lasa-l sa creasca, poate crescand din radacina va fi cel natural. alta solutie nu vad happy

| Giovanna a răspuns:

Ai incercat sa aplici ulei de masline pe toata lungimea si sa stai asa o ora sau doua si abia apoi sa-l speli? Uleiul de masline hidrateaza foarte bine parul. Sau mai poti folosi un amestec de ulei de masline plus ulei de ricin, aplicat in acelasi mod. Ai incercat sa tunzi din varfuri? poate s-au ars varfurile de la atata intins cu presa, daca mergi la un stilist bun, isi da el seama. Incearca sa folosesti silicon pentru par, da luciu si nu lasa parul sa se deshidrateze. Daca e deteriorat parul, poate ai nevoie de un sampon restructurant, care sa repare. Poate nici uscatorul nu ii face bine acum, macar incearca sa ii reglezi temperatura, sa nu il usuci cu un aer prea cald, si asta il poate usca. Si eu il usuc tot cu difuzorul dar la sfarsit ii reglez temperatura, trec la aer mai rece pentru stralucire, parul devine moale. Sau ai putea incerca niste bigudiuri, eventual acelea cu care se poate dormi si vezi cum se comporta parul daca nu folosesti uscator. Si eu am fost in situatia ta, iti trebuie putina rabdare, vei avea din nou bucle frumoase happy pentru accentuarea buclelor nu iti indic spuma ci serul pentru varfuri de la wella proffesional, e super bun, e vorba de sticluta aceea mica, chiar merita! La utilizarea mastilor incearca sa storci bine parul sa nu ramana apa, asa va avea efect mai mare. Sau ai putea incerca si un balsam leave-in.

| LoLo_9163 a răspuns:

Deci daca il indrept 4 ani nu il mai am cret? Ce bine, vrei sa spui ca nu-ti doreai sa-l ai drept...acu e la modawinking.

| rockeritzanumber1 a răspuns:

Cand faci baie dal cu spuma dupa ce iesi si prinde-l in coc. Daca asta nu functiuneaza incearca sa il ondulezi cu un ondulator de par timp de 2, 3 luni dar ai grija sa nu-ti arzi parul