| DulcePaSsion a întrebat:

Mi.am luat de la plafar un sampon cu germeni de grau pentru regenerarea parului si o masca tot pentru regenerarea parului de la asla vital. Stiti daca sunt bune? Sau daca vreau sa mi se regenereze enu trebuie sa folosesc spuma, fixativ un timp? thinking pls help. funda

Răspuns Câştigător
| Biby a răspuns:

Buna! Sunt foarte bune! Am si eu la fel. Dar cat timp faci tratament nu trebuie sa-ti mai faci parul cu placa/ondulator/spuma/fixativ.
Foloseste doar tratamentul si spala-te pe cap la 2-3 zile ca sa ai un par stralucitor si sanatos. Dar fa-ti si niste masti naturale care contine un complex cu vitamine(A, B, C, D), ou, ulei de masline si ulei de ricil. Le gasesti pe toate la farmacie in afara de ou, in total cred ca ar costa 30 lei. Dupa ce iti faci masca, o pui pe cap, pui ceva pe cap(de preferat o basca de baie, sunt foarte bune)Stai 10-15 minute si dupa aia il clatesti foarte bine.Il lasi sa se usuce si va arata foarte frumos.Nu folosi acest tratament mai mult de 3 ori pe saptamana.Si da, regenereaza parul.
Succes!
SellGomez

1 răspuns:
| AnnaRawrrr a răspuns:

Si eu am folosit asa ceva. Sunt cu adevarat folositoare dar trebuie sa le folosesti regulat. De preferat este sa nu iti dai cu nimic in par, in afara de cele naturale. big grin