| DelphhiN a întrebat:

Mi am luat fond de ten de la farmasi, si tot degeaba, mi se face ca faina pe fata si plus ca mi se cojeste si fata dupa ce il aplic, se vede foarte aiurea, ce sa fac?

4 răspunsuri:
| TheAvenger a răspuns:

Poți să-l arunci la gunoi deja. Ia-ți L'oreal le teint Perfect Match. E oleacă scump, da e bun. Nu-s expertă în fonduri de ten...am unu și bun.

| BiuL a răspuns:

In primul rand demachiaza tenul, apoi aplica crema hidratanta, las-o 10 15 minute sa intre in fata si abia apoi aplica fondul de ten! Daca ti se cojeste pe fata e posibil sa ai pielea uscata, incearca sa o hidratezi zilnic...

| LoriLoL a răspuns:

Pentru ca ai tenul deshidratat si fondul de ten este de 2 lei.de proasta calitate.ia si tu unul mai bun siai sa vezi efectul.(si nu ma refer la avon oridflame)loreal revlon..altceva pentru twen uscat in cazul in care banuiesc ca il ai

| Laura927 a răspuns:

Înainte de a aplica fondul de ten trebuie sa iei in considerare următoarele sfaturi!
Trebuie sa te asiguri ca folosești un scrub de fata pentru a elimina cojitele pe care le avem( poti folosi chiar putin albuș de ou amestecat cu 2linguri de zahăr, este destul de eficient pentru un produs facut in casa, de doua ori pe săptămana )

In funcție de tipul de ten pe care i-l ai trebuie sa folosești o crema hidratanta( gras/mixt/uscat), undeva înainte cu 10 minute de a aplica fondul de ten!

Normal pentru a avea neplăceri trebuie sa folosești o baza de fond de ten ( conține, fixativi, crema ) aceasta ajuta la menținerea fondului de ten pe fata si la hidratarea si matifierea tenului.

Orice fond de ten pe care tu i-l vei folosi va avea aceleași urmări ca pana acum daca nu iti schimbi rutina de a hidratare a tenului corespunzător tipului tau de ten.Nu contează ca folosești unul de 2 lei sau unul de 20 lei el va fi la fel de prost daca nu i-l îngrijești!

Cele mai bune creme sunt cele de la Garnier, nu sunt scumpe si sunt pentru diferite tipuri de ten, pana la urma si una de la nivea ( aia cu capac albastru de metal) e buna, orice ce iti poate hidrata tenul!
Vei vedea rezultate de la primele utilizări, important este sa il hidratezi bine.Acum nu fa prostia sa pui crema de fata o tona! încet cu încet ai sa vezi rezultatele.
Multă bafta!