Bună.
Pune un cub de gheață imediat după epilare, acesta să fie pus într-o compresă sterilă, ajută la circulația sângelui și combate iritația.
La câteva minute mai târziu dai cu o cremă specială după epilat.
Pa, pa.
Nu prea ai cu ce să te dai. Așa pățesc și eu. Însă sunt diferite organisme, deci tu ești dintre cele care se irită. După ce îți iei mustața te poți da cu o cremă de gălbenele.Aceea este anti-inflamatoare, calmează si hidratează pielea. Se va înroși, e normal, iar după 4-5 ore deja începe să dispară roșeața.
Sau chiar mai devreme . Depinde de organism.
Succes:*!
Sal. Incearca totusi sa faci un ceai de musetel iar dupa ce te epilezi, inmoaie o discheta demachianta in ceai si apoi tamponeaza-ti zona sau o poti lasa acolo cateva minute.Mai poti incerca sa zdrobesti o frunza de aloe vera (daca ai planta in casa, bineinteles)si la fel, o pui pe o discheta dem.(poti folosi si vata )si o tii pe zona respectiva.Ai sa vei ca va avea efect
Trebuie sa folosesti o crema dupa epilare.Sincer stiu una de la balea(DM), e roza si perfecta.Eu o folosesc deoarece mereu scap de par prin epilarea cu cearasi e "crema minune"pentru mine. Sper ca ai grin preajma Real sau un mall cu magazinul DM