Nu este prea cald...La mine in clasa sunt fete care au purat cand erau 20 grade deci nu...
Pai la 9-10 grade cred ca merg, avand in vedere ca am vazut persoane incaltate in ugg-uri si la 17-18 grade...eu zic sa te incalti in ce te simti tu mai bine
Mergi linistita ca eu am stat si la +30Grade cu ele. Nu e problema. O zii placuta sa ai.
Mergi linistita ca eu am stat si la +30Grade cu ele. Nu e problema. O zii placuta sa ai. Si eu am fost cu ele la scoala la 10 grade. Nu este vreo problema parerea mea.
Si eu am fost cu ele la scoala. Eu am stat si in toiul verii cu ele. Deci parerea mea e ca nu are nimic. Nu e prea cald.
Si eu am fost cu ele la scoala. Eu am stat cu Ugg/urile si in toiul verii cu ele. Deci parerea mea e ca nu are nimic. Nu e prea cald parerea mea. Dar ietile in picioare si iesi 5 min cu ele afara si o sa veyi tu cu iti e. :p
Si eu am fost cu ele la scoala. Eu am stat cu Ugg/urile si in toiul verii cu ele. Deci parerea mea e ca nu are nimic. Nu e prea cald parerea mea. Dar ietile in picioare si iesi 5 min cu ele afara si o sa vezi tu cu iti e. :p Pa, pa! O zii buna!
Iatile si du-te 5 min afara si o sa vezi. Dar eu am stat cu ugg/urile si la +30 de grade. Deci. doar sa nu fie ud afara fiind ca se fac urate. Succes!
Annutaza întreabă:
Georgian1992 întreabă: