| Cristea_Andree_1996 a întrebat:

Mi.am luat o spuma colorata. Am folosit cu zc in instructiuni. Dar din greseala am dat o suvinta pe tricou si sa luat pe el. Tricoul meu are pete rosu pe ele. Cu ce sa imi spal parul ca sa nu se mai ia spuma pe haine?...

1 răspuns:
| COCOcococo88 a răspuns:

Incearca inainte sa te speli sa iti faci o masca de par din ou(cauti pe net reteta), apoi sa te speli pe cap...dar tu cand te speli sa nu dai cu balsam la radacina ca se subtiaza parul! Te speli pe cap foarte bine la radacina pentru ca samponul se va prelinge pe par, faci asta de doua ori apoi iti storci parul si dupa iti dai balsam pe cap dar nu si pe radacina! Apoi te clatesti pe cap (varfuri) de balsam... dupa iti pui un prosop alb ca sa vezi daca se mai ia, pe cap stai cu el 30 de min sau 20 iar apoi te usuci cu feonul! Inainte sa te usuci iti dai prosopul jos din cap si parul trebuie sa fie inca putin ud, pentru ca o sa pui pe zona radacinii un sprei de la gerovital tratamentExpert ser anti cadere, chiar daca nu ai probleme cu caderea hraneste parul si il repara de la parul ars de placa si ultimul pas este sa aplici un ulei de (macadamia)e foarte bun, dar trebuie sa te dai doar pe varfuri ca dupa daca te dai pe radacina o sa para parul uleios si murdar! Dar daca te dai doar pe varfuri ii vei da volum apoi te usuci cu capul in jos si in sus ca sa ii dai volum! Iti recomand sa te speli asa mereu pentru ca e foarte sanatos(masca nu trebuie sa o faci mereu )! Si nu e asa costisitor sa ai grija de parul tau!