| dedfgv a întrebat:

Mi-am luat un apilator si l-am probat un pic sa vad daca merge si merge chiar foarte bine numai ca acum am niste bubute rosi si nu stiu cum sa scap de ele

acum l-am folosit doar pe o bucata mica dar sambata trebuie sa ma epilez peste tot si ce o sa ma fac cu bubutiele? in timp incet incep sa dispara

Răspuns Câştigător
| chupachups1234 a răspuns:

O sa dispara singure. Ti-as da un link cu sfaturi pentru epilare dar nu mai gasesc scum pagina straight face
Deci...
Inainte de epilare faci un dus cald ca sa se dilate porii si asa o sa doara mai putin cand te epilezi. Poti sa dai si cu un burete mai aspru ca sa scoti firele crescute sub piele. Dupa tamponeaza cu un prosop si asta e tot. Chiar merge, doare mai putin, eu daca nu fac asta inainte sa ma epilez picioarele mele stau rosii si aproape 2 zile cate-odata, asa nu se mai vede nimic in maxim dar maxim o ora. Dupa ce ai terminat cu epilatul poti sa dai (daca vrei) cu o crema speciala dupa epilare, after shave sau ce ai prin casahee hee

4 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

Sa iti dai imediat dupa elare cu crema o sa treaa mereu mai repede

| PrecioussGirl a răspuns:

E pielea iritata de aceea ti-au aparut acele bubite rosii.
sa nu dai cu apa peste portiunea iritata.
stai linistita in maxim o zi trec.

| Mariaa a răspuns:

Poti sa folosesti o lotiune de corp, din aia de la Avon.
eu ma dau dupa ce ma epilez.si in 10 min nu mai am nimic.

| AndradaKissYou a răspuns:

Buna misadhvbfrfrgb! big grin Bubitele apar la toti cei care folosesc aparatul epilator. In maxim o ora iti vor trece si piciorul o sa iti revina la normal :* Succes, te pup :* Funda?