| natalya a întrebat:

Mi-am luat un balsam pentru par drept de la avon si eu ma gandeam ca trebuie sa-l aplic dupa ce ma indrept ca sa-mi reziste... dar scrie p el ca trebuie sa-l aplic p parul ud si dupa aia sa coafez ca d obicei...este fara clatire nu?

11 răspunsuri:
| Mina a răspuns:

Da, este fara clatire.

| campanario a răspuns:

Pai daca zice ca e asa, nu se clateste. Eu folosesc de obicei balsamul dupa ce parul este spalat si nu il mai clatesc. Te sfatuiesc totusi dupa ce ti se usuca parul sa folosesti un proctector! Asta in cazul in care folosesti placa. Pupici

| laura_9178 a răspuns:

Balsamurile astea nu fac nimic la par. cel putine, mie, singurul lucru care imi indreapta parul este: PLACA

| popandreea a răspuns:

Iti recomand spray-ul coafant pentru protectie termica de la Avon. e bun il folosesc inainte de a indrepta parul cu placa. Pt mai multe detalii id: pop.andreeac

| ٳ ٴٳ ٴ !ńα ßáäá''ђђ ٳ ٴٳ ٴ a răspuns:

Balsamul se aplica pe parul ud, se lasa cateva minute dupa care se clateste. Balsamul in genul acestuia ar trebui sa te ajute sa iti reziste parul mai mult timp si mai bine intins

| andreeaw a răspuns:

Orice balsam se lasa sa actioneze cateva minute si apoi se clateste happy
citeste instructiunile! vezi ca le are pe spate...

| elle_1922 a răspuns:

Si functioneaza? parul sta drept cat de cat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa te clatesti dupa ce aplici balsamul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi spui si mie cum se numeste? M`ar interesa dar nu stiu care anume e worried. Multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum se numeste?

| corina_9606 a răspuns:

Cum arata acest spray coafant pentru protectie termica? un link ceva, sa-mi dau seama ca sincer nu am dat de asa ceva...chiar daca rasfoiesc aproape ficare campanie de la ei...