Poti sa te duci la salon sa te decolorezi.pentru ca altfel nu iti va iesi nuanta de blond. poti elege sa te vopsesti apoi acolo sau acasa.insa e bine sa te si decolorezi si vopsesti la salon pentru ca parul tau sa nu aiba de suferit.
Eu ma gandeam ca poate ar putea sa imi puna un oxidant mai puternic si astfel sa se deschida mai mult, nu stiu sigur nu prea ma pricep...
Cei de la un coafor nu vor accepta sa iti puna oxidant...cel putin nu cred atata timp cat nu te vei vopsi la ei.
Am rezolvat, m-am dus cu aceeasi vopsea si m-au vopsit ca la carte, am stat mai mult cu ea in par nu 25 min cat scrie pe pachet si am iesit un blond aluna, e frumoasa culoare, tinand cont ca vopseaua nu avea amoniac
Ma bucur mult pentru tine.:*
Mai bine te duceai la coafor direct sa te vopseasca aia de acolo decat sa cumperi o tampenie, acum sa o stapanesti sanatoasa si bruneta ))
Nu ma incalzeste cu nimic raspunsul tau...
E normal sa iasa o culoare mai inchisa decat nuanta de pe cutie, avand in vedere ca parul tau e mai inchis la culoare decat nuanta aleasa. Ai putea sa-ti decolorezi parul, iar mai apoi sa-l vopsesti, daca vrei sa-ti iasa exact nuanta de pe pachet, dar nu-ti recomand pentru ca ti l-ai arde
Nu cred ca pot. Pot sa iti decoloreze suvita aia (dar dupa 2-3 zile dupa vopsire ) si sa te faca ele alta culoare dar din alta vopsea. funda?
DaciaRomania întreabă: