| Elena321 a întrebat:

Mi-am pus miere pe toata fata ca o masca. Vreau sa stiu daca face bine. Deja imi simt fata mai fina. Dar vreau sa stiu ce vitamine are si ce mai face pielii. Multumesc!

10 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Mierea ajuta foarte mult tenulhappyAsa ca de 2-3 ori pe saptamana poti sa o aplici cu incredere.Iti va face un ten minunat big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E bine sa faci masca asta cam o data pe saptamana. Cand pui mierea maseaza bine de tot cu degetele, apoi las-o vreo 30 de minute. spala-te cu apa calduta. Mierea catifeleaza tenul, il hraneste, are efect cicatrizant si dezinfectant.Sa pui si pe buze neaparat ( chiar daca te gadila!).

| Mina a răspuns:

Mierea este ideala pentru ten. Poti sa aplici masti numai cu miere sau in diferite combinatii.Incearca sa o combini cu argila.Are rolul de curatare a porilor.Principalele vitamine regasite in miere sunt cele din complexul B, iar in cantitate mai mica vitaminele C, A, D, si K.

| waddu a răspuns:

Da face bine... dar incearca sa mai adaugi cateva ingrediente la ea, gen masca de ten

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am facut si eu acelasi lucru ca si tine.
mierea de albine e foarte benefica pentru piele...winking
eu spun sa continui tratamentul asta, si vei observa diferente big grin

| aeterna a răspuns:

Are proprietati foarte bune, in special calmante, si in plus o poti folosi ca pe un scrub daca adaugi malai!
O senzatie foarte placuta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot pentru piele face bine.argila,,masca de argila... o folosesc timp de o luna .si se vad diferentele... daca ai un ten gras o poti amesteca cu cateva picaturi de lamaie...argila se gaseste la plafarwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este ff bun sa faci zilnic acea masca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.miereanaturala.ro/blog/tratamente/gomaj-cu-produse-naturale/ pentru Documentare desigur :)

| xLaryssa a răspuns:

Da! Mierea iti face foarte bine smug. Daca pleci dimineata la scoala te trezesti cu 30 mai devreme big grin faci o masca cu miere si lamaie (zeama) si o aplici pe fata. stai asa 15-30 min supa te speli :d. daca vrei poti face in fiecare dimineatawinking.nu iti face rau.
Iar pentru cosuri, miere cu ou big grin