Nu si eu sunt la fel ca tine vreo 3 saptamana iii port toata lumea imi zice ca imi sta bine si ma simt bine.nare dc sa-ti fie rusine. fundita?
Bună.
Pentru tine este un complex să înțeleg!?!
Nu ai treabă cu lumea, tu trebuie să vezi bine prin intermediul lor și mergi cu regularitate la medic pentru control și picături.
Sănătate.
Pa, pa.
Nuuu!
La mine in scoala e o fata care poarta ochelari de aia si sunt foarte cool (sunt D&G), au niste culori superbe (roz combinat cu negru).
Si sunt 3 baieti care port ochelari, deoarece ii considera cool, le place lor, dar nu au nicio problema cu vederea. Pe bune!
Si eu am purtat in clasa a VII-a. N-aveam nimic, dar am vazut intr-o revista niste ochelari misto si i-am purtat pentru ca ii adoram! Sunt ochelari care par pentru vedere dar nu au lentile de-alea ca sa vezi mai bine, sunt doar pentru,, moda''.
Nu, dimpotriva
Si eu port ochelari din ( 5 sau 6 septembrie) si imi era teama de ce vor spune colegii, dar se pare ca reactile lor au fost opuse cu ce ma gandeam eu. Iar de atunci, ma simt in largul meu si este OK, nu mi se mai pare nimic rusinos.
Si... daca este o persoana care NU poarta ochelari nu vad dc ar deranja'o sa stea de vorba/sa fie prietena cu o pers care poarta (ochelari)
Nu cred ca vreo problema in faptulca porti ochelarii nu deranjeaza pe nimeni cred pers cu ochelari
O persoana cu ochelari pare mult mai matura si chiar sexy! Mie chiar mi-ar place sa port ochelari!
Nu de ce...fiecare are o problema.Nimeni nu-i perfect! Si oricum eu una cunosc o fata cu ochelari care e super frumoasa, mor toti baietii dupa ea si e cea mai populara fata din scoala! Asa ca nu te jena
Mirela_4453 întreabă:
anonim_4396 întreabă: