| Lsvd222 a întrebat:

Mi-am subțiat un pic sprâncenele pentru ca erau prea groase. Mi le-am pensat eu singură și în oglindă arată foarte bine. Dar cu camera din spate, pare ca e una mai sus și una mai jos. Eu cred ca fata mea e asimetrică și nu e vina sprâncenelor, doar ca pentru ca sunt mai subțiri se vede mai tare. Oare e fata mea atât de asimetrică?

5 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Detest fetele cu sprancenele subtiri. Zici ca arata ca in desenele animate. Nu inteleg cum anume ati ajuns voi la concluzia ca sprancenele arata bine cand le subtiati?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Fata ta este asa cum te-a lasat Dumnezeu, nu o poti schimba. Poti schimba forma sprancenelor.
Si atunci solutia e cu sprancenele mai groase. Incearca pana gasesti un echilibru perfect.

Sau o vizitezi pe Anastasia Soare, Zeita Sprancenelor din Beverly Hills.

| alexuticutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Nu trebuie sa te alarmezi degeaba. Și dacă ți-ai făcut o sprânceană puțin mai jos decât alta nu este nimic. Nimeni nu va sta să se uite cu lupa la sprâncenele tale dacă sunt sau nu la aceeași înălțime și grosime.

| Crina0805 a răspuns:

Și eu am acum aceeași problemă, dar sunt cam sigură că nu are legătură cu asimetria feței. Folosesc un creion de sprâncene ( preferatele mele sunt de la nyx cosmetics) și imediat rezolv diferența de înălțime și forma dintre ele. Nu folosesc penseta, mai precisă pentru subțierea sprâncenelor este ceara, părerea mea. Daca nu îți place să le conturezi, încearcă să le lași să crească natural și eventual folosește benzi de ceară, garantez un rezultat mai bun decât penseta.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Crina0805):

Da, dar in timp se lasa pielea. Isi pierde elasticitatea.