Sunt niste ghete foarte frumoase, insa asa este, depinde cu ce le potrivesti. Cea mai reusita combinatie ar fi co o pereche de pantaloni putin mai larga dar pete ghete.In niciun caz sa nu le folosesti cu pantaloni stramti pe care sa-i bagi in ele, deoarece va da impresia ca sunt mari(ma refer la talpa). Ar merge si cu o fusta, insa nu prea scurta si daca se poate dintr-un material gen stofa.
Succes daca vrei sa ti le achizitionezi, ai face o alegere buna!
Oau, sunt super dragute! Deja mi le imaginez cu o pereche de pantaloni bufanti gri, sau negri pe sub care sa porti un dres negru... Daca vrei sa le achizitionezi, presupun ca stii deja ca nu le vei putea combina cu ceva...hai sa zicem, cel putin la fel de stralucitor! Vei avea nevoie de niste culori "mate", de iarna, gen negru, gri, beige sau poate chiar rosu.
Oricum, sunt o achizitie ingenioasa! Sper sa le poti procura!
Succes!
Pa-pa!
Dinante sa intru am crezut ca sunt ghete genul asta. Eu personal nu ma omor dupa ele pentru ca nu sunt genul eu. sunt ceva mai vintage. dar daca sunt genul tau dc nu?
Gusturile nu se discuta insa... eu nu as purta ghete ca acestea, tie daca iti plac dc sa nu le porti
Daca tie iti plac ce mai conteaza parerea noastr, important e sa iti placa tie nu noua.Eu cand imi cumpar ceva nu ma intereseaza parerea altora daca mie imi plac si ma simt bine e totul ok. Cui nu`i place sa nu s uite la tine in picioare
Pai, fiecare cu gusturile sale, mie nu imi prea plac Dar daca tie iti plac, cumpara-le, important e ce iti place tie