Daca ii porti cu o fusta sau rochie ceva mai lunguta pana in genunchi da, dar daca este mai scurta mai bine ai incerca cu colanti.
Mai.sincer mie nu-mi plac colantii din latex. mi se par cam vulgari.insa daca tie iti plac, daca ii iei cu un tricou sau ceva mai lungutz nu vad de ce nu ti-ar sta bine.
"Un picut mai grasuta" depide cat de un pic esti eu zic sa probezi si ar cam trebui sa iti dai seama, insa sunt sigura ca daca ti-ai lua o pereche neagra ar fo ok deoarece te-ar slabi putin, stiu ca o prietena de-a mea mai slabuta si-o luat si la ea i sta oribil ca o face si mai slaba deci pe tine probabil te-ar avantaja
In niciun caz. Colantii arata toti "colaceii" de grasime, asa ca, mai bine incearca altceva, care sa-ti ascunda formele si nu sa le scoata in evidenta.
Mie oricum nu-mi plac, deci in principiu, eu zic ca nu. De ce nu mergi pe un alt stil pe care sa stii sigur ca nu dai gres?! Acum desigur, tu sti cat de "grasutza"... Acei colanti cu talie joasa de pilda nu dau bine daca ai burtica, sau daca esti mica de statura, sau daca ai glezne groase etc. Sunt multe de luat in calcul, dar tu te sti cel mai bine, ai doar grija sa nu arati nu stiu... spre vugar. :-s
Draga mea, si eu sunt pic mai plinuta si mama m-a invatat ca dac imi iau colanti nu conteaza ca sunt din latex sau din alt material trebuie sa-mi iau o bluzita mai lungutsa sau o rochita dragutsica dar un pic mai sus de genunchi...nu foarte scurta ca s-ar vedea urat.Asa ca ai incredere in tine si sper sa te ajute sfatul meu. Daca ai incredere in tine totul va fi bine.
C.
Da! Ţi-ar sta minunat. Ar scoate în evidenţă manelista din tine şi melteanul cocalar ar veni ţup-ţup la tine!
Da da da! de ziua ta!
Draga mea,, eu zic sa te rezumi la hainele in care te simti tu bine dar care totodata te si avantajeaza...eu port colanti din latex,, dar am si un corp de invidiat,,, asta fara lipsa d modestie:p. take care
Daca esti mai plinuta, adica faci parte din categoria aia de fete pe care ai ce prinde, atunci cu o pereche de colanti, ceva tocuri si o bluzita mai lunga, da. daca esti ceva mai plina, atunci nu.
anonim_4396 întreabă: