In ziua de azi, te poti imbraca si iesi pe strada cu orice imbracaminte.
Mirarea oamenilor nu va fi mai lunga de 5 minute.
Eu cred că m-ar privi cam ciudat mai mult de atât....nu știu ce să zic.....de aia intreb
Am vazut asemenea imbracaminte, dar si mai ciudate pe strazi si nimeni n-a comentat.
Până la urmă sunt niste haine gen marinar...
Tu te-ai simti ciudat? Dar aia care ies imbracati in caini, pisici, etc si merg in 4 labe? Daca crezi ca-ti sta bine, imbraca-te! Sunt sigur ca oamenii destepti vor aprecia si, apoi, nu traiesti cu lumea. Important este cum te simti tu. Nu vezi ca idiotii, din spirit de turma, se imbraca la fel cu altii, desi nu le sta bine?
Asa arata o uniforma de scoala in Japonia
Nu e nimic indecent, e chiar foarte sobra.
Merge ca tinuta de birou sau daca predai la catedra.
Interesant. Mulțumesc de opinie
Cu placere,
Mie chiar imi place, as purta asa ceva.
Ce inseamna mai exact a te face de ras?
Facutul de ras tine doar de cum iti imaginezi tu ca te va percepe o persoana.
Tu te judeci singura, inainte ca oamenii sa o faca.
Oamenii sunt mereu concentrati pe propria persoana, in timp ce tu iesi pe strada fiindu-ti frica ce crede X de langa tine, X trece pe strada gandindu-se ca ii sta nu stiu ce prost la cum s-a imbracat. Nu ii va pasa de tine pentru ca se gandeste la el.
Oamenii, chiar daca s-ar uita mai intr-o parte la un outfit pentru ca nu il inteleg, nu il pot accepta, nu sunt atat de deschisi, se vor uita 2 secunde si isi vor spune ceva in gand, atat, nimic mai mult. Crezi ca se vor gandi la tine inainte de somn? De ce te-ar afecta cum te vede alt om, un necunoscut de care nu iti pasa catusi de putin?
Conteaza sa te simti tu bine si atat
Genul asta de costumatie nu e de purtat zi de zi, se poarta cand faci cosplaying la ComicCom (ai ratat, a fost 13-15 Septembrie la noi), la petreceri cu costume, sau de Haloween.
Deci cam doar atât?
Din pacate la noi da, si sa vezi la ComiCon ce comentarii de cacao aveau fetele care veneau deja imbracate, unele prefera sa se schimbe acolo.
Daca psihiatrul ti-a dat ok, nu vad de ce nu te poti imbraca asa.La ce intrebari ai pe site-ul asta cred ca o sa apara pe toate manualele de psihiatrie in cativa ani.
Ai dreptul sa iesi afara cum vrei tu si in ce imbracaminte vrei tu. Care este problema daca se uita la tine ciudat? La mine s-au uitat ciudat pentru ca am mers impreuna cu iubitul meu la biserica... Nu ii lua in seama si mergi cu capul inainte
anonim_4396 întreabă: