anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-au aparut niste bubite sau cosulete pe obraji si nu stiu de ce...cu fond de ten nu ma dau, cu blush nu ma mai dau de 2 saptamani deci nu vad de unde pot aparea.Cum pot scapa de ele? Nu am ten gras si nici acnee.Am tenul perfect normal.
Funditahappy

Răspuns Câştigător
| lollypop_4293 a răspuns:

Pai pot fi de la caldura. se mai intampla. nu trebuie sa fi avut neaparat o problema pana acum. este adevarat ca fardurile accentueaza acneea si cosurile, dar nu este cazul tau. poti consulta un medic pentru cea mai buna solutie pentru ca nu stii exact daca sunt cosuri. poate fi o alergie de asemenea. poti sa intrebi la farmacie, dar greu sa dai peste o farmacista buna asa ca eu te sfatuiesc sa te duci la dermatolog. daca totusi stii sigur ca sunt cosuri atunci poti incerca creme anti cosuri de la nivea sau garnier. sunt cele mai bune pentru ten normal.

2 răspunsuri:
| DoubleEffect_8905 a răspuns:

Buna.Incearca pudra de argila.Este foarte buna si nu este nici scumpa.1 pliculet-1, 3 ron. Bafta.Pa pa

| Freaki a răspuns:

. Ah. presupun ca daca sunt cosuri iti trebuie o crema speciala pentru spargerea cosurilor; asa dispar : ].