Salut. Vergeturile nu dispar, dar se estompeaza. Crema de galbenele e cea mai "cu rezultate". Fiind in crestere ar fi bine sa te ungi si pe solduri si coapse, sa previi.
Dap, asa e la inceput cu cresterea sanilor. Unul se duce la plimbare si celalalt in ca "sta la dospit". Ideea lui Jasmin e f buna in cazul asta. Pentru imbracaminte de strada, o perioada scurta te poti orienta si la purtatul vestelor din blug sau piele (sa fie mai tai si sa te acopere in fata), bloero-uri peste maieuri, bluze largi, gen "hippie" (nu stiu cum le spune acum, incretzite de la guler, ca la ie). La strand, oricat ai scoate buretzelul tot o sa fie putin vizibil, dar nu te panica, mai sunt 2-3 luni timp suficient sa mai creasca si "lenesul". Tot ce trebuie sa ai grija in perioada asta de crestere e sa nu se lase. Nu purta intraga zi sutiene si daca ti se pare ca "tind sa se lase de la greutate" exercitiile de brate sunt "tatal lor". Pupicei
Miauu chiar ti-au trecut? Imi poti spune mai munte detalii? :*
Cele mai predispuse zone la aparitia vergeturilor sunt sanii, coapsele, picioarele.De facut nu ai ce sa faci, odata aparute nu mai dispar.Insa poti sa le mai reduci vizibil din cate am auzit cu ulei de masline, crema de galbenele.
Da te de cateva ori pe saptamana cu lotiune de corp, ca sa ai pielea hidratata, bea cel putin 2 l de apa pe zi, asa poti sa scapi de riscul aparitiei vergeturilor.
Cat despre pb cu diferenta intre sani...nu stiu, cumpara ti un costum de baie nu f decoltat, dar poate pana atunci poate nu o sa mai fie asa de mare diferenta.CUm ai spus si tu, esti in crestere.
In cazul asta nu ai ce sa faci. Vergeturile tiau aparut din cauza cresterii bruste a sanilor sau poate ca te-ai ingrasat brusc.