| Panteraa a întrebat:

Mi s-a rarit destul de mult parul. Presupun ca e din cauza placii, dar cum pot face sa am din nou parul bogat pe care il aveam odata? Nu pot renunta la placa caci parul imi face un cap de 3 ori mai mare.

3 răspunsuri:
| Rakanishuu a răspuns:

Iti tunzi varfurile.
Dupa aceea, incepi un tratament pentru regenerare de care trebuie sa te tii cam o luna, timp in care NU ai voie sa folosesti placa daca nu te dai cu produse ce ofera protectie termica.

| BeardedSamurai a răspuns:

Salut, eu iti spun sa renunti la placa, sa stii ca in general parul baietilor este mai sanatos ca al fetelor pentru ca in general ele isi dau parul cu N-spe mii de chestii, trebuie sa renunti la placa daca vrei sa ai un par sanatos si frumos, si eu am avut o problema cu parul, crede-ma ca o sa-ti fie mai bine, uite, daca vrei poti sa-mi dai un mesaj ca sa-ti spun care e treaba si sa te ajut.
Sa ai o zi placuta!

| Daniela_Maria_1997 a răspuns:

Foloseste ulei de ricin pentru ca ajuta parul sa se regenere, dar si creste de la el si asa o sa ai un par bogat, crede-ma. Asa cum a spus si Rakanishuu, trebuie sa renunti la placa macar pe perioada tratamentului si sa iti tai varfurile inainte sa te apuci de tratament. Uleiul de ricin il gasesti in plafar sau in farmacie. Te dai o data pe saptamana sau de maximum 2 ori pe saptamana cu interval de cateva zile intre zile pe parul nespalat. Pui putin pe buricul degetelor si masezi scalpul timp de 5 minute. Dupa, tot cu buricul degetelor, mai iei putin ulei ai intinzi si pe restul parului, dar ai grija sa nu pui prea mult pentru ca poate sa ti se ingrase parul. Dupa ce te-ai dat, pune-ti parul intr-o capa, in ceva, ca sa iti tina parul si tine-l toata noaptea. De dimineata, spala-l normal cu sampon.
Daca tot vrei sa te dai cu placa, da-te mai intai cu un spray, ulei, ceva, inainte sa te dai cu placa pentru a te proteja pentru ca degeaba te-ai dat cu ulei de ricin si te-ai tuns daca tu tot nu folosesti nimic ca sa ti-l protejezi de placa. De aceea nici nu mai este des, pentru ca, din cauza placii si a neprotejarii parului, el cade. Eu am parul cret si inainte ma intindeam foarte mult cu placa si din cauza ei ramasesem cu 3 fire in cap. A trebuit sa repet tratamentul acesta cu ulei de ricin care tine o luna de vreo 2-3 ori ca sa ajung la parul pe care il aveam inainte.
Succes!