| dutzydi a întrebat:

Mi s'au ingalbenit unghiile foarte tare de la un lac... ce as putea sa fac sa isi revina cat mai repede? Sunt asa de o saptamana. N'am mai folosit acel lac, insa am folosit altele sa acopar " capodopera" pentru ca arata foarte urat.

Putin ajutor, va rog?happy Funda

7 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Lamaie ori zeama de lamaie te ajuta sa-ti albesti unghiile

| Aly28 a răspuns:

Bunahappy
Daca le lasi cam 3-4 saptamani fara oja.sa sti ca ti se duc toate petele,si unghia revine la culoarea naturala(eu le aveam aproape portocalii de la oja,si le-am lasat sa respire pentru ca mi se rupsesera si acum sunt f frumoase)
sau o solutie mai simpla buffer. poti solicita sa ti se dea cu el la manichiura, sau sa ti-l cumperi dintr-un magazin, am vazut ca pe la sephora auwinking

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Stii ce fac eu?
Mereu mi se intampla,de la lacurile de unghii,care nu prea mai sunt bune
Pun pe o scobitoare sau un betisor de ureche,pasta de dinti si apoi imi dai pe fiecare unghie, si pe sub unghie, apoi stau 1-2 min, si imi dau cu apa.
Unghiile mele sunt albe dupalove struck

| AutumnDay a răspuns:

Buna!
Intr-adevar, cea mai intalnita cauza pentru unghiile ingalbenite este chiar oja sau lacul de unghii.
Pentru albirea unghiilor zeama de lamaie este ideala. Scufunda-ti varfurile degetelor intr-o cescuta cu zeama de lamaie, asteapta cateva secunde si scoate-le apoi. Nu te spala pe maini in urmatoarele douazeci de minute. Poti pune si bicarbonat de sodiu in zeama de lamaie.
Daca nu se albesc, ar trebui sa le tai si sa reaplici zeama de lamaie.
Pa, pa!

| AutumnDay a răspuns:

@Hellenne, stiam si eu de datul cu pasta de dinti pe unghii, dar mi se pare o prostie.A incercat verisoara mea si dupa, i se exfoliau unghiile, pentru ca pasta de dinti le usuca.

| cincizeci a răspuns:

Lasa`le sa respire si te duci sa iti iei BUFFER. este ca un burete.te dai cu el peste si instant trechappy...

| thelastc a răspuns:

Nu te mai da cu lac happy

Baftă!