| Sashavalentine a întrebat:

...Mi s-au uscat rau buzele din cauza vantului. Ce pot sa fac? Ma ustura tare buza superioara sad.

Răspuns Câştigător
| FloryFloricica a răspuns:

Sa te dai cu crema de galbenele. E foarte buna.Eu ma dau de 2-3 ori pe zi cand am buzele crapate si e super happy

15 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Foloseste un balsam de buze

| Seepty a răspuns:

Foloseste irul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci la farmacie si iti da ei ceva.nu e neaparat sa faci asta. poti sa iti dai tu cu o crema sau sa iti dai cu un strugurel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foloseste strugurina sau o crema hidratanta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi le-am uscat singura cu otet laughing.
Si am scapat aplicand timp de o ora in continuu unt. Daca nu isi revin doar de la atat pune mai mult unt pe buze si cu zahar freci bine buzele pentru a le exfolia. Sa dai jos cojile, daca ai, si dupa mai pune unt.

Si dupa toata povestea asta aplica un balsam gen nivea essential care. Il gasesti in farmacii.Nu iti lua balsamuri cu arome, culori si alte minuni ca nu te ajuta.

| MDenisee a răspuns:

Foloseste un strugurel de buze, este foarte bun, sau miere happy

| Rubyrubyy a răspuns:

Pai poti sa te dai cu ulei de masline (doar ca ustura putin) sau sa iti cumperi ceva ruj si te dai pe buze si o sa-ti treaca.

| Lupas_Sergiu_1993 a răspuns:

Date cu strugurel de buze

| nyko98765 a răspuns:

Cumpara strugurel si dati pe buze e cea mai simpla varianta si iti va trece si raopid laughing

| Laariss a răspuns:

Floseste crema de galbenele este cea mai buna pentru atunci cand te ustura buzele.

| Mateaş_Ionuţ_Daniel_1992 a răspuns:

Buna! Un sfat: unge buzele cu niste smantana. Ai sa vezi ca dupa ce dispare smantana nu o sa te mai usture asa de rau. Sau poti sa iti cumperi un hidratant nivea din farmacie. Te ajuta mult si il poti purta dupa tine tot timpul.

| BlackRockGirl a răspuns:

Folosește balsamul de buze - indicat în acest caz fiind un balsam natural, cum ar fi, de exemplu, ceara de albine, ce se găsește în farmacii. Pentru a fi eficient, utilizează-l întotdeauna cand iesi afară.

| enachemonica a răspuns:

Sinplu si ieftin dar bun.Ia-ti strugurel.

| ValentinaPorondi a răspuns:

Un strugurel Nivea...Asa sunt si eu si mi-am luat unul si acum nu mă mai doare big grin

| ValentinaPorondi a răspuns:

Sau unguent de galbenele big grin