Este un fenomen des intalnit iarna din cauza ca aerul rece si uscat dezhidrateaza parul sau a hainelor sintetice. Poti evita electrizarea lui folosind un balsam de par, preferabil cel care nu se clateste dupa spalarea parului.Se mai poate aplica un tratament cu gel de par; este indicat sa folosesti un pieptene sau perie din lemn nu din plastic. Exista si sprayuri antistatice cu care se da pe gluga sau caciula.
AR fi bine sa folosesti perii din par natural si lemn. cele din plastic electrizeaza.
Balsam de par.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/
Asta păţesc eu de câteva zile, dar mi-am dat seama într-un sfârşit că era de la balsam .
Ai putea folosi niste ceara de par... iti aranjezi parul mai usor, nu ingrasa parul, da un aspect sanatos, curat si matasos parului. sau ai putea sa-ti comanzi o perie de par de la avon, aceea din par natural. sau ai putea sa iti iei o perie de par care are perii mai rari si din lemn .
anonim_4396 întreabă: