Buna!
In primul rand trebuie sa iti tunzi varfurile o data la 2-3 luni, asta ar trebui sa facem toti. Foloseste ceva mai mult balsam de par, cele de la gliss sunt foarte bune. Incerca sa folosesti de asemnea o masca de par, eu ti-o recomand pe Placenta de la Kallos. Si desigur incerca sa folosesti niste spray-uri fara clatire, din nou la gliss au produse foarte bune.
In aceasta perioada cade foarte mult par.Ai putea sa te dai cu un sampon anti caderea parului, cum ar fi unul cu Ginkgo-biloba.Eu am unul de acest fel si merge bine.Il poti gasi cred ca in farmacii sau pe internet.Dai o data pe tot parul, clatesti, mai dai o data pe tot paarul si clatesti in final.Pentru a nu mai cadea asa parul tamponeaza incep parul cand e ud.Pentru a preveni caderea parului mai este si un spray numit "Hairgrow ", e un spray cutanat, solutie 2 %.Se pastreaza la temperaturi sub 30 Celsius in ambalajul original.Folosesti acest produs DOAR daca medicul e de acord 100%.
"Hairgrow" este pentru persoane cu varsta cuprinsa intre 18-65 de ani. Daca ai sub 18 ani se foloseste mai putin.
In primul rand, piaptana-l inainte sa-l speli. Apoi, foloseste sampon cu balsam in el. Si nu in ultimul rand, taie varfurile daca e nevoie.
Pai foloseste un balsam special pentru tipul tau de par, si apoi vezi ca sunt si niste chestii cu care te dai si-ti descurca parul . Bafta!
Stiu si eu ca-s niste chestii cu care ma dau si imi descurca parul, dar vreau detalii, vreau exemple, vreau produse, indicatii.
Http://www.lorealparis.ro/......rcare.aspx
vezi aici daca gasesti cv :)
DaciaRomania întreabă: