| M3lania a întrebat:

Mi se ingrasa parul foarte tare. De exemplu daca fac baie azi miercuri este foarte gras si arata de parca nu m-as mai fi spalat de 3 saptamani. M-am saturat sa fac baie din 2 in 2 zile la cap si nu pot sta mai mult cu el nespalat pentru ca se cunoaste chiar daca este prins. Cum as putea scapa de aceasta probleme? crying

20 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Pentru inceput, schimba samponul cu unul mai potrivit pentru tine[exista sampoane pentru par gras] si foloseste spuma de par ca sa i dea un pic de volum

| hideaway a răspuns:

Încearcă să nu mai stai toată ziua cu mâna în el și după baie să te dai cu spumă.

| M3lania explică (pentru hideaway):

Problema e ca nu pot sta fara sa bag mana in el, ma mananca capul destul de tare, cred ca am scalpul iritat... straight face

| Miiiiiiiih a răspuns:

Nu neeapărat adolescența. Și eu am problema asta și am încercat orice șampon. am dat și 60 lei pe unu mic. minuscul chiar. este devină excesul de sebun. nu ai ce face. este bună o mască de păr de la Avon. Planet Spa dacă ai auzit. În fine, sper să te fi ajutat :*.

| M3lania explică (pentru Miiiiiiiih):

Tu ai incercat acea masca de par? happy Si cum se numeste mai exact ca sunt mai multe masti de par de la Planet Spa.

| mat31new a răspuns:

Asa e perioada adolescentei, o sa treaca. si eu am aceeasi problema, daca nu stau mai mult de 2 zile fara sa ma spal pe par se face unsuros si miroase (bine ca nu miroase tare).

| AnOnIm20202020 a răspuns:

Pai ar trebui sa iei un sampon special pentru par gras, poate o sa te ajute cu ceva si nu o sa te mai speli pe cap asa de des

| M3lania explică (pentru AnOnIm20202020):

Am incercat tot felul de sampoane pentru par gras. Dar fara efect rolling eyes.

| DAAAAAAAAAA a răspuns:

Schima-ti samponul am auzit ca nivea e ff bun! happy

| StephyMonster a răspuns:

Sta e perioada pubertatii, de la 15 ani in sus va fi mai bine, poate chair iti va fi ca sarma.Eu daca nu l-as face cu placa de creponat o data pe saptamana ar fi groaznic.Asta mi-l usuca si se ingrasa abia ultimele zile.Cu cat il speli mai putin, el se va obisnui sa nu se mai ingrase atata de mult.Incearca sa-l speli o data pe saptamana si ultimele zile sa-l ti prins.Se va obisnui asa.Pana in clasa a 5-a l-am avut frumos, cu volum si aspru, nu se ingrasa dar din vacanta de a 5-a pe a 6-a cand m-am tuns mai scurt[il aveam foarte lung] a aratat rau, fara volum, gras si firul subtire.Asta e perioada, mai am colege care sunt in situatia asta.

| ave1994 a răspuns:

Exista un sampon din farmacie HRAUCER.winking

| M3lania explică (pentru ave1994):

Am cautat pe net acest sampon si sigur asa se numeste? happy Sau este vorba despre samponul KRAUTER?

| ave1994 a răspuns (pentru M3lania):

Life-care.com cred.e krauter oh go on rolling on the floor scuze da' mna ma gandeam la altcevawinking bafta!

| Jazzberry12 a răspuns:

Si eu am exact aceeasi problema. Eu ma spalam la 3 zile, pana cand am decis sa reduc timpul la 2 zile. Era ok, dar aveam impresia ca totusi nu e bine. Multe persoane zic ca iti cade parul mai repede si ca il agresezi spalandu-l asa. Ideea e ca daca tu simti ca trebuie sa il speli, spala-l. Nu mi se pare ok sa stai cu el murdar. Totusi incearca sa nu il mai dai cu seruri si alte produse cosmetice, nu iti mai da cu mana prin el si incearca-l sa il tii prins tot timpul in casa. Asa poate nu o sa tii se mai ingrase asa de tare. Poti sa folosesti si masti naturiste pentru asta, sunt foarte bune. Sper ca te-am ajutat!

| M3lania explică (pentru Jazzberry12):

Parul imi cade intr-adevar foarte mult... Nu folosesc alte produse cosmetice infara de putin fixativ a 2 a zi dupa spalare deoarece are foarte mult volum... iar in casa stau cu el prins dar degeaba straight face

| Jazzberry12 a răspuns (pentru M3lania):

Am mai auzit povesti cum ca daca te speli mai rar iti obisnuiesti parul sa nu se ingrase la fel de des. Si eu am vazut mici schimbari de cand ma spal la 3 zile. Adica a 3a zi se simte murdar dar dimineata sta bine. Insa dupa-masa trebuie neaparat sa-l prind. Incearca ca si tu asa, poate cine stie, obtii ceva rezultate.

| Dweea a răspuns:

Iti poti lua cateva samponuri foarte bune pentru acest gen de par sau balsam ...asa il am si eu gras. dar acum am inceput sa ma spal cu garnier anti.matreata...da semne ca este de calitate incearca si tu..eu de exemplu am parul ondulat si gras si ma spal cu garnier si nu mai folosesc balsam. sper sa mearga, daca nu poti sa te duci la farmacie si intrebi cu ce te poti spala..iti poti lua un tratament o crema cevawinking

| Kissurose a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema, dar am reusit sa scap de ea. Iata niste pasi de indrumat pentru un par sanatos: - Spala-te cu un sampon pentru par gras (eu folosesc Wash&Go pentru par gras. E foarte bun). -In timpul samponarii maseaza scalpul. - Dupa spalare da-te cu spuma(Eu folosesc Garnier Bambus). - In niciun caz sa nu te usuci, caci vei arde parul. - AAA da, sa nu te dai cu balsam caci ti se va ingrasa si mai tare. - Cand simti ca ti se ingrasa parul, ia un pumn de spuma si da-l prin par. - Daca faci sport, tine parul strans legat in coada sau coc. - Incearca sa nu te piepteni prea des. - Incearca sa nu pui prea mult mana prin par. -Este recomandat sa te speli pe par, cam la vreo 5-7 zile. Succes si iti urez un par sanatos!

| Daniel_Olaru_1975 a răspuns:

Iti recomand samponul de la Gerovital se numeste sebum tratament si este destul de eficient si are un pret convenabil. Si eu folosesc acest sampon si se vad rezultatele destul de bune

| DenisaTG a răspuns:

Sunt niste pastile, Revisan hair & nails, se gasesc in farmacii. Si eu aveam aceeasi problema ca si tine si de cand le folosesc am ajuns sa ma spăl pe cap o data la saptamana. Se ia o pastila pe zi si cutia costa in jur de 35 de lei. Funcționează 100%