Bună.
Folosește șampon pentru păr gras/cu tendință de îngrășare, apa de spălare să fie un pic mai rece, te speli mai rar (nu la 2 zile), distanța de la o spălare la o alta o faci progresiv (la 2 spălări crești cu o zi), ca să ajungi să-l speli la 5-7 zile. Spălatul frecvent pe lângă îngrășat mai și deteriorează firul de păr (distruge pelicula de protecție, cheratina).
Pa, pa.
Cu cat te speli mai des,cu atat se îngraşă mai repede. Conluzia:încearcă şi spală-l mai rar, dacă este posibil. Şi mai este un truc:părul vopsit sau decolorat se îngraşă mai greu. Dacă nu vrei să -ţi schimbi culoarea, vopseşte-l în aceeaşi nuanţă.
Incearca sa te speli cu sampoane cu extract de citrice (portocale, lamai, kiwi etc), nu cu sampoane pentru par gras (iti nenorocesc radacinile), iar la final linpezete-te cu apa calduta amestecata cu 2 lingurite de bicarbonat de sodiu.
Si incearca sa nu te speli prea des, dar sincer...nici la 7 zile nu ti-as recomanda (cum vad ca esti sfatuita), asta daca nu vrei sa te umpli de paduchi.
Bafta multa!
Hei.Si eu am avut problema asta,probabil esti la pubertate, nu ai ce face, va trece... :* Funda?
Nu ai ce sa faci.Si la mine dupa o zi deja e gras parul ...Am incercat toate soiurile de masti si sampoane e in zadar.Eu il dau cu fixativ si rezista si 3 zile fara sa se ingrase. Deci FIXATIVUL!
E bun otetul dai cu el fara misto sau Rucola pentru degresare sau Sunsilk app eu sunt barbat siam parul lung si gras ca nu ma spal
Mickie611 întreabă: