| HappY_5445 a întrebat:

Mi se ingrasa repede parul! ce pot sa fac? vreau ceva ce ati incercat si voi sau stiti precis ca functioneaza! Mersi anticipat!

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Folosește șampon pentru păr gras/cu tendință de îngrășare, apa de spălare să fie un pic mai rece, te speli mai rar (nu la 2 zile), distanța de la o spălare la o alta o faci progresiv (la 2 spălări crești cu o zi), ca să ajungi să-l speli la 5-7 zile. Spălatul frecvent pe lângă îngrășat mai și deteriorează firul de păr (distruge pelicula de protecție, cheratina).
Pa, pa.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Cu cat te speli mai des,cu atat se îngraşă mai repede. Conluzia:încearcă şi spală-l mai rar, dacă este posibil. Şi mai este un truc:părul vopsit sau decolorat se îngraşă mai greu. Dacă nu vrei să -ţi schimbi culoarea, vopseşte-l în aceeaşi nuanţă.

| AndraNicoleta a răspuns:

Incearca sa te speli cu sampoane cu extract de citrice (portocale, lamai, kiwi etc), nu cu sampoane pentru par gras (iti nenorocesc radacinile), iar la final linpezete-te cu apa calduta amestecata cu 2 lingurite de bicarbonat de sodiu.
Si incearca sa nu te speli prea des, dar sincer...nici la 7 zile nu ti-as recomanda (cum vad ca esti sfatuita), asta daca nu vrei sa te umpli de paduchi.
Bafta multa!

Răspuns utilizator avertizat
| ioanaccc a răspuns:

Hei.Si eu am avut problema asta,probabil esti la pubertate, nu ai ce face, va trece... :* Funda?

| Valentina24 a răspuns:

Nu ai ce sa faci.Si la mine dupa o zi deja e gras parul ...Am incercat toate soiurile de masti si sampoane e in zadar.Eu il dau cu fixativ si rezista si 3 zile fara sa se ingrase. Deci FIXATIVUL!

| Morteni_Colonelu_1961 a răspuns:

E bun otetul dai cu el fara misto sau Rucola pentru degresare sau Sunsilk app eu sunt barbat siam parul lung si gras ca nu ma spallaughing