anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi se pare destul de aiurea ca vedetele astea ce apar dintr-o dată fără riduri și mult mai suple susțin că nu și-au făcut nicio operatie sau intervenție și că nu au folosit nimic special pentru a arăta așa. De ce nu își asumă?

15 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pentru că sunt persoane publice despre care trebuie să se creadă că arată așa bine fără eforturi întrucât lumea trebuie să le admire, să vrea să fie ca ele.

Bula
| Bula a răspuns:

E suficient sa te uiti la ele, cum le luceste pielea pe fata. big grin

Vreau sa le vad poza facuta dimineata, imediat cand se scoala din pat. tongue

| anonim_4396 explică (pentru Bula):

O să ai coșmaruri laughing

| inflicted a răspuns:

Există machiaj și fac mult sport pot arăta bine și fără intervenții

| Frank51 a răspuns:

Vedetele alea muncesc la corpul lor. Evident, tu nu vezi decat aparitiile la TV, nu ai cum sa vezi cand merge la sala si ce mananca... Te asigur ca toti au un stil de viata sanatos.

| Adry05 a răspuns (pentru Frank51):

Degeaba mănâncă sănătos dacă bagă altele la greu, dacă știi ce zic laughing

| anonim_4396 explică (pentru Frank51):

Pai la asta mă refer, ce mănânci de arăți așa bine? Nu fac nimic special, cum de ai pielea așa întinsă? Nu fac nimic special, uneori uit sa mă demachiez și dimineața mă spăl cu săpun și atât

| Frank51 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sanatos. Adica iti iei toti nutrientii/vitaminele de care ai nevoie, din legume, fructe, oleaginoase, etc, si ai o rutina de ingrijire personala stricta de multi ani.

Unele persoane nu trebuie sa se straduiasca foarte mult, au noroc din genetica si arata bine, dar majoritatea trebuie sa munceasca pentru corpul lor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De proaste. Nu mai știu ce "vedetă" zicea pe la televizor că ea nu are silicoane, dar se vedea cu ochiul liber că are.
Oricum mie mi se pare absolut penibil să aibă silicoane și să mintă că nu au... mai ales când o țară întreagă are acces la poze cu ele de când aveau 18-20 de ani și erau plate ca apa.

| Dalmore a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar știi că sânii se pot dezvolta și după 20 de ani? Sau după o naștere?

| anonim_4396 explică (pentru Dalmore):

După naștere sânii se măresc și se lasă. Și la unele femei, după naștere și alăptat luni de zile, sânii ajung destul de lăsați. Nu ca două baloane perfect rotunde și țapene.

| Dalmore a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu neapărat, mama era plata in tinerețe, acum are pepeni. Nu sunt lăsați și nici grasa nu e laughing. Sunt șocată când văd poze cu ea din tinerețe. Deci nu poți generaliza și nici nu ai de unde sa știi ce are femeia acolo.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Am mâncat o singura dată avocado, insa era cam acru, guacamole n-am pomenit până acum

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

În fine, nu neapărat silicoane. Dar multe nu își asumă nici măcar operațiile la față...
Dacă e vorba de slăbit, acolo hai că le mai cred. Dar în rest nu.

| asuari a răspuns:

Stima de sine prea scăzută cred că e motivul cel mai important.