Detest femeile feminine si ma pipi pe feminitatea lor.
Important e sa fii cat mai naturala. Femeile care vor sa para feminine sunt penibile. La fel si barbatii care vor sa fie masculi feroce.
Cine a pomenit de naturalete aici?
adica sa fiu femeie si sa arat ca un barbat sau cum
nu ti-a cerut nimeni parerea si doi la mana nu cred ca intereseaza pe nimeni ce urasti tu
P. S,, pipi-te in alta parte,,
Neah, aici imi place sa ma pipi
daca nu-ti convine, nu te mai uita sau, intoarce-te cu spatele!
Du-te si i-ati pensia.
Imi dai bani?
Ti-as da alceva da nu sunt baiat :d
Vrei sa-mi dai pi**a? Sa stii ca nu ma supar, mai ales daca e gratis
Eu ma refeream la bere ...numa la prostii iti sta capu
E buna si aia
Ma gandeam eu.
Si mie mi se par penibile femeile care se imbata si ragaie a bere, sunt paroase, injura doar pentru ca e cool, au un mers parca se duc la prasit, si mananca seminte cot la cot cu baietii. N-o sa pot face niciodata diferenta intre astfel de fete si "barbati ai cavernelor".
Eu nu injur pentru ca e cool
Si nimeni n-a zis ca o femeie trebuie sa fie neingrijita. E o diferenta intre a te ingriji si a incerca sa pari femeie fatala. Mai de graba flirtul mi se pare inapoiat si penibil. N-am inteles niciodata de ce trebuie sa flirtez cu una inainte s-o phut. Ce, se umezeste mai bine?
Lasa-l in pace nu vezi ca sufera de bagare de seama
lui i plac maimutele cu par de 5 metri pe picioare e la moda omu
eu rad cand vad ce comenturi de rahatel da.
pacat ca nu pot sa-i dau un autograf poate il mai linisteam
Relax, sa nu faci tensiune
ia d-acilea, sa te mai calmezi
http://www.youtube.com/watch?v=kKGpvaHB_bc
Cum de te suporti?:-s
Uite, iti las si tie ceva, ca sa nu te simti discriminata
http://www.youtube.com/watch?v=KecDNZkHh8c
Ca de melodia ta numai poate ea acum.
La fel si eu
Ca tot suntem la capitolul dedicatii..http://www.youtube.com/watch?v=QRz8uERFQ2g
Varianta originala, pentru un baiat original;) Poti s-o asculti pe fundal, in timp ce te "joci" cu papusa gonflabila.
Nu e o rusine ca nu stii sa umbli pe tocuri, totul se invata "practice makes it perfect".
Incepe cu tocuri mai mici, 4-5cm si apoi cresti progresiv pana la vreo 10. Totusi nu stiu cat timp mai ai tu pana la majorat.
Incearca sa iti iei pantofi cu platforma si cu toc gros, sunt mai comozi si mai stabili. Cand pasesti pune jos prima data calcaiul apoi lasa restul piciorului sa atinga solul in mod natural. Mergi cu pasi mici si nu te grabi.
Pai, Beatrice, incepe de la putini la cati mai multi cm. Mergi prin casa, cate o saptamana cu cei de 5, dupa aceea cu cei de 10 si tot asa ( chiar daca esti prea inalta, deocamdata trebuie sa incerci ca sa inveti ), si dupa aceea pentru. majorat incearca tocurile cu centimetrii care'ti plac. Sigur vei invata sa mergi, si daca nu poti, incearca niste opincute dragute, ele nu dau gres niciodata. Te-am pupat. :*
Eu am 16 ani si peste 1, 75.Asta ma face si pe mine camila? Glumesc, sa nu te superi.Hmm...nici eu nu ma pricep foarte bine sa merg pe tocuri.Adica pot sa merg fara sa cad, maxim mai calc cateodata cum nu trebuie si imi stramb putin piciorul, dar nu ma doare. Dar am o uriasa problema cu durerea! Ma dor varfurile talpilor de mor, de asta cam incerc sa evit tocurile.Practica e cea mai buna metoda sa inveti sa mergi pe tocuri.Desi nu mi se pare asa greu.Bafta!
Incearca niste pantofi cu talpa ortopedica. Sunt mult mai stabili si te obisnuiesti cat de cat cu inaltimea. Asta pentru inceput. Daca vrei sa fii mai eleganta si iti iei pantofi cu toc subtite, opteaza pentru cei cu platforma (cu cat e mai groasa cu atat scade din inaltimea tocului si arata mai sexy pe picior). Mai sunt unii cu toc inalt dar fara platforma. Evita-i! Aia te omoara pur si simplu. Mischii talpii stau atat de intinsi, incat mai mult de 2 ore nu rezisti.Ia o pereche noua de pantofi si poarta-i prin casa. Fii atenta la mers, sa nu fie ingenunchiat. Eu am purtat tocuri din clasa a 6-a, mici la inceput, iar cu timpul au crescut. Acum port 10-11 cm lejer. Sunt dependenta de tocuri Nici nu suport balerinii si adidasii. Parca sunt desculta.
Sa nu-ti fie! Incepe sa mergi cu tocuri mici 4-5 cm si dupa aceea cu tocuri tot mai mari. poti sa exersezi in casa.
Eu merg pe tocuri de multi ani si am doar 18 ani cred ca de la 14 ani am inceput ...eu nu am facut nimic doar pur si simplu umblam mult pe tocuri afara mai mereu si iarna niciodata nu ieseam fara cizme cu tocuri si vara rar purtam ceva fara tocuri asa m-am obisnuit ...eu sunt si mai micuta de statura de aia port mai mult tocuri dupa parerea mea ti-asi sugera sa mai incerci pana la majoratul tau sa te plimbi cand mai mergi pe afara nu chiar in oras si la scoala dar asa pe afara merge pana te obisnuiesti o sa vezi ca nu e asa de greu. bafta:*
Pacat de tineretea ta. offf
Mie mi s-ar parea o rusine sa mergi pe tocuri pe bulevard. Asta pentru ca, din punctul de vedere al sanatatii, cel mai bine ar fi sa mergi desculta. Pe tocuri... ar merge la teatru, la opera... la minister. Iar de nu poti desculta, macar niste slapi. In tot cazu`, tocurile vor duce in scurt timp la tot felul de boli de picioare, printre care vor fi, cu siguranta, varicele si monturile!
Incearca din aproape in aproape si daca tot nu te simti sigura cel mai bine este sa porti niste pantofiori fara toc care sunt la fel de feminini si vei fi unica chiar de majoratul tau, pana la urma ce atatea tocuri toate le purtam nu asta insemna feminitatea