Pai nu le taia niciodata cu unghiera doar pilestele ( vreau sa mentionez ca doar in aceeasi directie). Apoi inmoaiele in lamaie sau ceai de musetel.
Foloseste lac de unghii eu am de la " Coral" lac cu collagen si este foarte bun pentru intarirea si regenerarea suprafetelor unghiei, intareste structura si elasticitatea ei.
Si incearca ceva crema de maini si unghii care o sa iti fie de folos.
Sper ca te-am ajutat. Pupici
Buna
Si eu aveam aceasta problema, pur si simplu nu imi cresteau bine ca se rupeau!
Incearca un intaritor de unghii...sau problemele cu unghiile tale se pot datora si unei lipse de calciu.Ti se intampla des,ca atunci cand te ridici brusc din pat, sa ametesti? daca da,, atunci ai deficienta de calciu si trebuie tratata:*
Maseaza-ti unghiile cu ulei de masline cat de des poti
sper ca te-am ajutat.
funda? te rog
Buna si eu am acceiasi problema incearca sa iti inmoi unghiile in ulei de ricin dar combinat si cu ulei de masline caldut sau pune intr-un bol un galbenus de ou si inmoaieti unghiile in el.ingrijirea unghilor trebuie facuta minim de 2 ori pe saptamana (pilit, inlaturarea cuticulelor)si nu uita in ultimul rand sa folosesti un tratament special de fiecare data.
Coloreazale cu Iod crec stii ce inseamna asa mai multe zile mai bine e pe noapte si rezultatul se vede ciar a doua zi! Funda
Folosestee Vitamina A...si la mine se intampla la fel.si de cand mi-a luat vitamina A.nu mi se mai rupp.
Inmoaiele in putina apa q sare multa sau in ulei caldut(app in fiecare zi sau cand iti aduki aminte) asa se intaresc
Incalzeste intr-o lingura ulei de masline incalzesti cat poti suporta si si bagi unghiutza cate un minut in lingura fa asta de 2 ori sau o data pe sap si ai sa vezi rezultate nu numai ca nu se mai rup nici nu se mai exfoliaza asa tare
anonim_4396 întreabă:
Sofilici întreabă: