Buna,am prietene care si-l intind cu placa in fiecare zi.
Daca ai o placa de firma o poti folosi cand consideri ca e necesar.
IN schimb, am inteles ca trebuie sa te dai mai intai cu o solutie ca sa nu se arda.(dar nu stiu care, e bine sa intrebi la diferite magazine speciale din zona in care locuiesti)
Inainte de a te indrapta foloseste un spray pentru protectie. eu am de la gerovital, dar e bun si cel de la syoss
Nu se va arde atat de repeed dar daca il folosesti frecvent pe o perioada mai lunga de timp sigur se va arde... da intrevad este bine daca folosesti acel spray de protectie. Succes! Fundaa?
De ars tot se arde, dar daca il faci cu placa la un interval mai lung de timp, nu o sa ai prea multe probleme
Sunt in aceeasi sutuatie si folosesc balsam si spery regenaror si mai folosesc si sampon de la syoos, cum ai mai vazut e bun spary'u de la gerovital...si trebuie sa aplici spary'u dupa spalare nu inainte de a intrepta parul. funtitaa?
funtitaa?
Uite, si eu am parul ondulat si si mie chiar imi place cum imi sta cu el drept! Si eu il intindeam numai o data pe luna si tot a inceput sa cada, aveam fire despicate! Sfatul meu este sa folosesti placa numai la ocazii speciale . Eu nu mi-am mai intins parul cam de o luna si ceva si sunt foarte multumita de rezultate! Nu mai imi cade parul si deja se regenereaza! Sper ca ti-am fost de folos! :*
Andreea0209 ai dreptate,chiar daca imi place cum imi sta cu el drept,il voi indrepta cat mai rar,nu vreau sa mi`l ard, mai ales ca as vrea sa mi`l las sa creasca mai lung( e deja, dar vreau mai mult).
Foarte bine gandesti! Si eu vreau sa mi-l las sa creasca mai lung, si oricum, parul poate arata minunat si fara placa!
Sau poti folosi si placenta de la kallos...e destul de ok.si la pret e destul de acceptabila