Frezele emo nu se prea mai poarta decat daca esti cu adevarat emo. Oricum sunt destul de urate, petreci mult timp aranjandu-te si risti sa-ti mai stea si prost.
Da.are dreptate wizard_cristi, nu prea se mai poarta frezele emo.aceste frizuri au fost preluate si de multi manelari si cocalari si au transformat stilul emo intr-ul stil foarte variat din pdv muzical. vei fi considerata manelista sau cocalara.stai linistita...
Probabil mama ta stie ce stie. Ea te vede din afara, tu te vezi din interior, adica asa cum iti inchipui ca esti. Este ca si cum o femeie foarte grasa s-ar imbraca in mini si ar iesi pe strada imaginindu-si ca arata ca o prezentatoare de mode
Sunt emo si cred ca maicata nu trebuie sa-ti comande viata deci... fa ce vrei frate dar ai grija sa nu exagerezi
Nici pe mine nu m'a lasat sa'mi fac breton de emo...mda m-am dus la coafor si m-am tuns k emo.adica nu numa breton. k tot parul'. i'am zis la aia sa'mi fac freza emo. i'am dus o poza si asa ma tuns...am ajuns acasa si m-am vazut mama... a strigat la mine 5 min si a trecut...eu sunt multzumita k acum sunt tunsa asa si mama a intzeles k nu poate sa ma opreaska sa fac ce vreau eu.
Hmm... si fata mea este ovala si nu imi prea sta bine q breton nici pe mine mama nu m-a lasat sa-mi fac breton dar eu mi-am facut si m-am suvitat q rosu
mda.bretonu ala era asa de nasol k a trebuit sa-l port jumatate de an prins in clama ... acum mi-a mai crescut si mi-l dau pe o parte...prima data cand m-a vazut mama nu a zic nimic dar dupa aia incepea sa mormaie pe acolo k nu ii bine si din alea... da acum nu are treaba oriqm stie ca nu o sa ma omor deci :X
Eu zic sa fi rebela si sa te tunzi q breton si eu poimaine am sa ma duc si am sa`mi fac suv albastre si o vreza ciufulita rau :X
Deci...
salut:X
Luw`you!
FrEzA eMo...depinde ce fel de freza vrei sa iti faci... daca este una "ciufulta" cum sa-r zicee trebuie sa te gandesti inainte sa ti-o faci ca vei avea foarte mult de lucru cu el adica in fiecare dimineata sau chiar si dupa-amiaza cand vrei sa iesi la un suc sau stiu eu... sa-l aranjezi si tot felul de chestii de felul acesta...si sa-r putea nici sa nu-ti stea asa cum vrei sau cum iti statea in prima zi cand ai venit de la coafor... daca tot iti doresti o freza EmO atunci alege una mai simplu de arajat...si problema cu mama...eu zic ca ar trebui sa ii zici ca e viata ta si daca o sa-ti stea rau nu ea se va face de rusine ca tu deci nu vad nici un motiv pentru care sa nu iti de-a voie...la mine cel putin merge de fiecare data...succes
Ce sati zic...eu is Em0 de vreo luna...prima data cand am auzit de em0 am crezut cai o porcarie da` dupa aia am cautat pe net si a inceput sa-mi placa...m-am gandit ca daca tot is Em0 sa-mi faq si o freza...prima data am vb cu mama si i-am explicat cu calm cum vreau sa ma tund si din astea si i-am aratat si poje si a zis ca la vara o sa ma lase sa ma tund si sa-mi faq si suvite blonde, roscate pentru ca acum am parul prea scurt yo zic sa mai vb cu mama ta inca o data si sai spui ca daca ar fi de acord sa te lase la vara sa te tunzi pentru ca acum banuiesc ca esti la scoala...nici eu n-am convinso din prima si am am incercat a doua oara si a fost de acord dar numai la vara sa ma tund ci nu in timpu sc... spaer ca am fost de ajutor
Mie m-am la fel nu vroea sa-mi faca breton dar am convinso o morocem la cap sa-mi faca breton si dupa ziua mea de nastere m-am dus la frizerie si mi-am facut acum stylu meu e emo sau mai mult olektza glomur! asa ca zi sa fie un cadou de ziua ta sau gandeste-te... succes! )))**)))
mIsTeR întreabă: