anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Miar place foarte mult sa imi fac o freza emo... dar nu stiu de ce mama nu ma lasa as vrea sa pot sa o conving sa imi faca un breton dar nu vrea spune ca fata mea este ovala si nu are rot sa ma irosesc degeaba cu un breton naspa...va rog cum sa o conving pe mama ca miar sta bine cu breton?

Răspuns Câştigător
| wizard_cristi a răspuns:

Frezele emo nu se prea mai poarta decat daca esti cu adevarat emo. Oricum sunt destul de urate, petreci mult timp aranjandu-te si risti sa-ti mai stea si prost.

53 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Da.are dreptate wizard_cristi, nu prea se mai poarta frezele emo.aceste frizuri au fost preluate si de multi manelari si cocalari si au transformat stilul emo intr-ul stil foarte variat din pdv muzicallaughing. vei fi considerata manelista sau cocalara.stai linistita...laughing

assiris
| assiris a răspuns:

Probabil mama ta stie ce stie. Ea te vede din afara, tu te vezi din interior, adica asa cum iti inchipui ca esti. Este ca si cum o femeie foarte grasa s-ar imbraca in mini si ar iesi pe strada imaginindu-si ca arata ca o prezentatoare de mode

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da
si moa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune-i ca nu o mai iubesti si pleci de acasa daca nu iti face un breton cum vrei tu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mergi iti fai breton...sh cand vi acasa ii faci o surpriza!winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Teas putea ajuta :-p

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te la coafor! singura si ii spui sa iti faca un breton si apoi vi acasa si ii arati la mama ta! dar depinde cati ani ai! spune-mi daca ai de la 11 in sus du-te daca nu roag-o frumos pana ii ies fulgi din cap adica se enerveaza si apoi iti va face un breton

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii spui ca o tunzi la chelie noaptea cand doarme! Daca nu vrea sa-ti faca un breton! E chiar nesimtire pe fata! Cum sa nu faca la fata ei un breton!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai putea sa ii arati niste poze cu alte frizuri emo si sa-i spui k asa vei arata si tu daca te lasa, spune-i ca asta e ceea ce iti doresti daca iti doresti asta, si ca totul se schimba chiar si tu dar in exterior pentru ca in interior esti aceeasi.

| emome a răspuns:

Sunt emo si cred ca maicata nu trebuie sa-ti comande viata deci... fa ce vrei frate dar ai grija sa nu exagerezi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca frezele emo sunt tari eu asa am convinso pe mama spunandu-i ca doaras vrea sa incerc sa vad cum imi sta si a functionat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici pe mine nu m'a lasat sa'mi fac breton de emo...mda m-am dus la coafor si m-am tuns k emo.adica nu numa breton. k tot parul'. i'am zis la aia sa'mi fac freza emo. i'am dus o poza si asa ma tuns...am ajuns acasa si m-am vazut mama... a strigat la mine 5 min si a trecut...eu sunt multzumita k acum sunt tunsa asa si mama a intzeles k nu poate sa ma opreaska sa fac ce vreau eu.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esplicai k esti mare... k esti la o varsta in care poti sa iei o decizie singura...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii zici ca daca te lasa inveti mai bine laughinghappylaughinglaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Roago foarte frumos, incearca sa vb calm cu ea. Spune-i ca ast iti doresti cel mai mult, si ca asa este moda acum!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmm... si fata mea este ovala si nu imi prea sta bine q breton chatterbox nici pe mine mama nu m-a lasat sa-mi fac breton dar eu mi-am facut si m-am suvitat q rosu laughing
mda.bretonu ala era asa de nasol k a trebuit sa-l port jumatate de an prins in clama chatterbox... acum mi-a mai crescut si mi-l dau pe o parte...prima data cand m-a vazut mama nu a zic nimic dar dupa aia incepea sa mormaie pe acolo k nu ii bine si din alea... da acum nu are treaba rolling on the floor oriqm stie ca nu o sa ma omor smug deci :X
Eu zic sa fi rebela si sa te tunzi q bretonwinking si eu poimaine am sa ma ducwinking si am sa`mi fac suv albastresmug si o vreza ciufulita rau :X

Deci...
salut:X
Luw`you!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai bine ascult-o cat va timp si o sa te recompenseze

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pau nu stiu thinking spune-i si tu ca asta doresti si poate o sa te lasethinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau sa imi fac o coafura emo dar am parul cam scurt

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am aceiasi problemawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde mahappy. poate si mama ta are dreptate, mai stii.big grin posteaza o poza cu tine sa te vedem si noi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Omg e total penibil sa iti faci freza emo iubito mai bine ramai asa ca zici ca esti dracu intreg daca te faci emo

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa vorbesti calm cu mama ta poate va intelege si eu sunt in curs de a convinge pe mama sa ma lase sa-mi fac o freza emo asa ca succes sper ca vei reusi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

FrEzA eMo...depinde ce fel de freza vrei sa iti faci... daca este una "ciufulta" cum sa-r zicee trebuie sa te gandesti inainte sa ti-o faci ca vei avea foarte mult de lucru cu el adica in fiecare dimineata sau chiar si dupa-amiaza cand vrei sa iesi la un suc sau stiu eu... sa-l aranjezi si tot felul de chestii de felul acesta...si sa-r putea nici sa nu-ti stea asa cum vrei sau cum iti statea in prima zi cand ai venit de la coafor... daca tot iti doresti o freza EmO atunci alege una mai simplu de arajat...si problema cu mama...eu zic ca ar trebui sa ii zici ca e viata ta si daca o sa-ti stea rau nu ea se va face de rusine ca tu deci nu vad nici un motiv pentru care sa nu iti de-a voie...la mine cel putin merge de fiecare data...succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce sati zic...eu is Em0 de vreo luna...prima data cand am auzit de em0 am crezut cai o porcarie da` dupa aia am cautat pe net si a inceput sa-mi placa...m-am gandit ca daca tot is Em0 sa-mi faq si o freza...prima data am vb cu mama si i-am explicat cu calm cum vreau sa ma tund si din astea si i-am aratat si poje si a zis ca la vara o sa ma lase sa ma tund si sa-mi faq si suvite blonde, roscate pentru ca acum am parul prea scurt big grinbig grinyo zic sa mai vb cu mama ta inca o data si sai spui ca daca ar fi de acord sa te lase la vara sa te tunzi pentru ca acum banuiesc ca esti la scoalabatting eyelashes...nici eu n-am convinso din prima si am am incercat a doua oara si a fost de acord dar numai la vara sa ma tund ci nu in timpu sc... spaer ca am fost de ajutorhappywinkingwinkinghappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda...si eu as fi interesata km sa'mi fac freza emo... daca stiti ceva...ma refer la fete... daca stiti ceva despre coafuri emo de fete... dati accept la id:beatrice558big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fatzil singura cand nu ii mama ta akas

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai fa`ti bretonul.si fa`i o surpriza mamei tale...si eu am fac asa.de fapt mi-am schimbat lucul complet! Mi'am facut suvite rosii. freza ciufulita si breton.eh.o pedeapsa si scapi
devil

>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Arata-i si alte fete/baieti cu freze emo.
poate ca ii vor placea si va fi de acord...
si chestia cu fugitul de acasa este o mare prostie straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie m-am la fel nu vroea sa-mi faca breton dar am convinso o morocem la cap sa-mi faca breton si dupa ziua mea de nastere m-am dus la frizerie si mi-am facut acum stylu meu e emo sau mai mult olektza glomur! asa ca zi sa fie un cadou de ziua ta sau gandeste-te... succes! happy )))**)))