Oooo da! Avem acest lucru in comun pe langa nume. Cuticulele mele arata horror. Nu stiu de ce imi place aceasta senzatie chiar da ca doare. Cateodata chiar imi rod cuticulele. Chiar ma simtieam ciudat, credeam ca sunt singura! Mersi mult!
E pe dreacu pai ce facem ne taiem de unii singuri, ajungem sa ne bem sangele din astea duamneee ce lume! Stiu ca nu-mi dai funda ca nu imi tai si eu pielitele si nu imi infig un cutit in cap dar o sa incerc pentru tine sa te mint...ador sa mi tai pielitele pana imi curge sangele siroaie JOke
Mie îmi place senzaţia de durere atunci când mă pensez. Bine, glumeam.
pa, pa.
Oooo da! Deacord. Avem un lucru in comun pe langa nume. Uneori chiar imi rod pielitele iar cuticulele arata horror! Si chiar imi place acea senzatie. Credeam ca sunt singura. Mersi mult.
P. S: Mai, nu mai faceti glume proaste. Nu inseamna ca esti sinucigas sau mai stiu eu ce daca iti tai sau rozi pielitele.
Doamen... ce palceri ciudate au altii nu zic ca eu nu le am pe ale mele.nu arat cu degetul si nu vreau jignesc, dar nu am mai auzit asa o chestie.
Si mie imi place atunci cand ma epilez la inghinal, glumeam, si eu mi le tai da' dc sa'mi placa?
anonim_4396 întreabă: