| Dariakusss a întrebat:

Miercuri sau joi merg să-mi pun unghii cu gel. Am mai avut acum 2 ani dar tipsuri pentru ca neștiind ce urmează am zis ca na, probabil trebuie sa le tai și pentru ca tipa a zis ca nu poate să-mi pună șablon îmi face construcție cu tipsuri, n-au rezistat mai mult de 2 săptămâni și un pic, de atunci nu mi-am mai pus dar vreau sa încerc din nou, sunt constienta ca în timp mi se vor deteriora unghiile dar momentan nu prea îmi bat capul cu asta. Am o unghie ciudata rău de tot pentru ca atunci când eram mica fratele meu mi-a prins din greșeală buricul degetului la balamalele ușii și efectiv am rămas fără buricul degetului, mi-a ramas acolo și a trebuit ca doctorii să-mi coase partea aia din deget, ei bine de atunci unghia creste foarte foarte inclinata și sub ea am carne, nu-i chiar atât de scârbos pe cât suna dar sper ca ati prin ideea. Dacă ii spun tipei de acolo să-mi facă la toate degetele construcție cu șablon dar la acel deget cu tips va accepta? (în caz ca nu va putea cu șablon la acel deget)

Răspuns Câştigător
| JustDeedee a răspuns:

Salut! Cel mai bine este să îi explici manichiuristei situația la fel cum ai prezentat-o aici. Eu cred că ambele variante sunt în regulă, dar cel mai bine ea va știi din moment ce e o profesionistă. Sfătuiește-te cu ea și ajungeți la un punct comun. Sunt sigură că va înțelege.