Ce parere aveti despre hyaluron pen in buze?
Fetele, cat de lung ați avut părul vreodată? Adică gen maximum de lungime?
Dacă mi-am dat găuri și am purtat două luni cerceii medicinali, iar acum vreau să îi schimb cu cercei din oțel inoxidabil 14 karate mă infectez? Sau trebuie neapărat aur pur
Salutare! A comandat cineva de pe Zalando în Germania și după a plecat în România si nu a mai plătit factura? Dacă da, ați avut probleme să vă caute?
Salut. Am 27 de ani și aveam câteva fire de păr pe față. Am început tratamentul cu minoxidil și se observă o îmbunătățire. Mai am ceva goluri în zona ciocului dar în rest este decent. Voiam...? (mai mult)
Salut, este adevărat da dacă te vopsești parul nu se mai unge așa? Eu am parul f gras de 3 ori pe săptămâna îl spăl e f subțire deși degeaba ma spăl mai rar ca mai rău fac și ar trebui chiar...? (mai mult)
Fetele cu parul lung, ați încercat vreodată acest tip de împletitură (însă fără panglici mă refer)? Eu doar in casă :) mă gândeam că pentru stradă ar fi prea...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de ajutor. Vreau sa- mi cumpar o crema de fata. Am doar 25 de ani, vreau ceva pentru hidratare doar, mi se usuca imediat tenul. Mentionez ca am un ten gras, si imediat imi apar mici...? (mai mult)
La operația de deviație de sept la stat se poate vorbi cu medicul și despre indreptarea nasului?
Aș vrea sa imi cumpar o pereche de ochelari de vedere făra dioptrii sau altele (deocamdată), vreau sa fie doar heliomate(protectie solara).Se poate? Si sa aleg o culoare care, când intru intr- un...? (mai mult)
M- am făcut cu bepanthen pe față, la sfatul dermatologul- ui ca am avut probleme cu tenul, și m- am trezit cu ochii umflați și plini de niște cojițe galbene- portocalii, cred ca am făcut alergie,...? (mai mult)
Salut! Mi-ați putea recomanda niște remedii pentru a scăpa de acnee? Mulțumesc!
Salut, mi-am făcut tatuaj și nu sunt mulțumit de el, dacă nu îl îngrijesc și face coaja, se șterge?
Salutare! Mi-ați putea recomanda vă rog produse niște produse machiaje? Vă rog să îmi spuneți la ce se folosesc. P.s: am 13 ani și până acum nu prea m-am machiat Mulțumesc!
Bună, fetelor! Ce părere aveți despre epilarea cu epilatorul? În trecut am încercat și epilarea cu ceara și zahar, însă sunt destul de neîndemânatica, iar parul pe picioare îmi creste în...? (mai mult)
Ce părere aveți de opulent oud?
Ce se poate intampla daca nu faci exfolierea fetei asa cum trebuie si dureaza mai mult de 1 minut?
Îmi cade parul destul de mult. Îmi puteți recomanda ceva. Nu știu ce sa ii fac sa nu mai cada. mulțumesc
Dacă am extensii cu cheratina pot sa folosesc uleiuri la radacina firului de par? Ma poate ajuta cineva cu un răspuns? Mulțumesc!
Care e cel mai bun/eficient autobronzant recomandat de voi?
Buna! Unde gasesc in Alba Iulia spray colorant pentru par...am nevoie sa-l cumpar fizic
Dorește cineva sa fie reprezentat Oriflame sau sa cumpere produse?
Bunaaa!❤️ Îmi puteți recomanda și mie ceva pentru coșuri? Mulțumesc!❤️
Buna, am o pereche de pantaloni lungi negri imitație de piele, cu ce pot purta gen pielea cu ce merge purtata, mă refer încălțăminte și tricou gen?
Mi-am luat niste adidași de pe epantofi și sunt made in China. Sunt fake? Știam că epantofi e site bun de haine originale. Dau funda
Daca am 16 ani pot sa merg sa fac cursuri de tatuaje?
Bună, am o problemă, după epilarea la subraț sau pe dunga bikinilor ma irit extraordinar de tare și am mâncărimi, rareori mi se fac niște cruste, am dat cu fluocinolon dar a trecut pe moment...? (mai mult)
Buna, am parul pana mai jos de umeri blond si abia dupa ce mi- a disparut roscatul de pe suvite am observat ca a inceput sa se ingrase prea repede, stiti cumva o masca pentru a nu se mai ingrasa asa rapid?...? (mai mult)
Heei. A fost ziua mea luna aceasta și una dintre prietenele mele mi- a adus cadou o brățară de argint, ulterior am gasit- o pe site ul respectiv(scria numele site ului pe punga de cadou) la prețul...? (mai mult)
Fetelor, ce protecție termica folosiți? Ce protecție bună îmi recomandați? Eu folosesc de ani de zile de la balea as vrea sa îl schimb.
Bună, lipiciul duo e bun pentru lipirea genelor false?
Placa de păr bună, profesională care să nu tragă de păr și părul să aibă un aspect perfect întins - recomandări Buget: 1000 lei
Https://www.google.com/search?client=ms- android- samsung- ss&sca_esv=79a7e51a655b0c13&sxsrf=AHTn8zrQHcUVioUDtJMr4mXVn5hmTA3yLw:1737957219883&q=beneficii+ par+ oriflame+ spray&udm=2&fbs=ABzOT_BYhiZpMrUAF0c9tORwPGls0vqphpL9nGKy0PrLJqseLpRb9USly9q6GQ49vYl-...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de ajutorul vostru fetelor. Deci am fost si eu la o prietena si avea un spray Victoria Secret roz cu albastru deschis asa mi se pare si mirosea foarte asemanator cu unul de la Avon. Ati...? (mai mult)
Păreri despre placa de păr ghd? Mulțumesc!
Placa de păr dyson, lissora sau ghd?
Ce părere aveți despre placa asta: Placa de indreptat parul profesionala, tehnologie ceramica single- zone, 185°C, GHD Original, Negru - https://www.emag.ro/placa- de- indreptat- parul- profesionala-...? (mai mult)
Bună ziua! Vreau câteva recomandări la o placă de păr buna, profesională, care să nu ardă prea tare părul și să arate bestial după. Buget - 1500 lei Mulțumesc!
Daca vreau să mă clătesc pe parul spălat cu o infuzie concentrată de galbenele de exemplu, pentru o ușoară culoare, cat de concentrat trebuie sa fie acel ceai? Ce volum de apă și câtă plantă...? (mai mult)
Bună, TPU! Dacă îmi pun pentru prima dată unghii cu gel (am 16 ani) mă pot infecta la unghie cumva? Zic asta pentru că mi le pun la o colegă de clasă de a mea, și ea este la început, dar ...? (mai mult)
Salut. Are cineva vreo idee de frizerie bună din piatra neamt? Necesita programare?
Am o bratara din pele de la dior. Stie cineva daca ei chiar produc asa ceva? Eu nu am gasit nimic. Pe bratara scrie doar simplu dior. Nu ar trebui sa scrie Christian Dior daca ar fi originala. A fost primita...? (mai mult)
Dacă îmi pun gene de pe shein le pot da jos în aceeași zi?
Bună tuturor! În curând, în orașul Dumneavoastră va apărea un nou brand de bijuterii și avem nevoie de ajutorul vostru pentru a alege numele perfect. Haideți să ajutăm o companie tânără!...? (mai mult)
Buna,am parul foarte rar și puțin trecut de umăr, as vrea sa îmi cumpăr extensii din par natural însă nu știu cum anume trebuie măsurat parul meu ca să îmi pot da seama ce lungime sa iau.
Nu mai stiu cu ce sa ma epilez. Vreau recomandări atat pentru corp cat si pentru zona intima.
Ce adidasi sa îmi iau?
Pentru cine e priceputa la manichiura un sfat. Cum repar coltul unei unghi de la mana, am taiat- o acum ceva timp si de atunci imi creste acel colt stramb, jumatate e subtiat, nu creste drept ca...? (mai mult)
Bună, vaselina poate fi folosită și ca gel de fixarea sprâncenelor?
Cum vi s- a părut ținută doamnei Melania Trump? Adică cel puțin ditamai pălăria aia, Trump nici nu putea să o pupe ca lumea? https://www.irishstar.com/incoming/article34518850.ece/alternates/s1200c/1_GettyImages-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!