Buna,te sfatuiesc sa nu te dai cu fond de ten pentru a putea vedea mai bine ce ai tu pe fata,si nu o sa iti faca mare lucru, doar o sa se uite pe fata ta.Am fost si eu acum ceva timp, depinde ce fel de acnee ai tu :psi cat de grav este.Pe mine m-a chemat la cabinet sa imi faca un fel de extractie, iar dupa aceasta mi-a prescris niste unguente si pastilute. puuup sa nu iti fie frica succes, sper sa scapi repede de aceasta problema :-s
Îţi va pune întrebări gen: câţi ani ai, de când ai coşurile, dacă ţi-a venit mesntruaţia, te va întreba ceva în caz că poate coşruile provin din alimentaţia ta, te va examina şi îţi va da un tratament, apoi va trebui să îţi zic când să vă mai vedeţi. Cu mine a fost foarte blândă şi mi-a dat un tratament bunicel. Nu folosi fond de ten, te duci ca să-i arăţi problemele tale, nu să le estompezi, aşa-i? Eventual, ai putea să-i ceri părerea despre un fond de ten pe care l-ai putea folosi, special pentru acnee sau pentru cei cu probleme de piele. Cele pe care le foloseşti tu ar putea fi dăunătoare. Stai liniştită, că nu te taie, nu te înţeapă. Curaj!
Doar se uita la fata ta, nu are ce sa iti faca, iti va prescire un gel si o crema poate si eu am fost, stai linistita, si in legatura cu fondul de ten.nu ar fi indicat sa te dai pentru. ca ea trebuie sa vada acele cosuri, iar daca tu le ascunzi. nu iti poate prescrie tratamentul potrivit si in plus fondul de ten nu este bun, daca ai acnee afecteaza si mai mult. bft:X si sa scapi de cosuri.
Nu pune nimic pe pielea ta pentru ca iti va inspecta pielea, esti speriata? Asta reiese in intrebare.Nu te speria, e doar un dermatolog
Buna together4ever,
Practic, doctorul/ doctorita se va uita la cosuri si iti va recomanda cateva tratamente naturiste sau nu in functie de caz. E bine sa nu folosesti fond de ten dimineata pentru ca nu se va putea uita bine la ele si va trebui sa il dai acolo jos.
Pa, pa
Daca ai probleme cu tenul si iti dai cu fond de ten, ala la ce se mai uita? trebuie sa ai fata curata sa se uite ce si cum si sa iti prescrie ceva
Nu da cu fond de ten, te va examina si va stii ce tratament sa iti prescrie. o seara buna!
barosanu69 întreabă: