Comportament: Selena Gomez- este singura care se poarta frumos cu fanii si nu face lucruri urate. Miley Cyrus s-a distrus prin faptul ca s-a drogat si fumeaza si poarta niste haine prea decupate, iar Demi s-a taiat pe maini, e complexata ca e prea grasa si a ajuns si in spital.
Stil: Tot Selena Gomez. Mi se pare ca ea are un stil destul de dragut si nu numai eu spun asta. Priveste si tu: http://www.divahair.ro/......escentele! _
Muzica: Toate 3 sunt bune depinde de gusturile tale. Sincer, mie imi place de Seena deoarece este buna, draguta, cuminte. fundita?:x
Selena gomez, clar. Miley a devenit ce a devenit iar Demi a avut probleme psihice si se spune si deaspre ea ca s-ar fi drogat dar selena se maturizeaza insa nu isi schimba comportamentul.
Demi lovato, numi plac melodiile selenei deloc, iar miley imi place dar e comerciala.
Selena Gomez:
La doar 19 ani a reusit sa uimeasca o lume intreaga! Cantareata,actrita si scriitoare(mai nou),ea a reusit sa adune cu talentul ei o groaza de fani,de pe intreg globul.A jucat in multe filme, precum:Brain Zapped, Spy Kids 3-D: Game Over,sau Monte Carlo; cu mari artisti precum Chad Michael Murry,Hilary Duff sau Drew Seely.O fiinta copilaroasa, care adora caini si jucariile, si isi iubeste foarte tare fanii.Din pacate eu nu am reusit sa o intalnesc niciodata. Poate tu vei avea norocul...si din prima iti vei da seama ca este o persoana minunata, din toate punctele de vedere.
Funda?
Păi eu aş alege Miley şi Selena. Amândouă sunt superbe. Mi-e este greu să aleg din aceste două fete!
Dar aş alege Selena cred sau Miley. nu pot să mă decid. Sorry că am răspuns
Toate sunt superbeeeee :X
Demi lovato e clar este o fata cu mult stil canta minunat si este rumoasa nu am timp sa descriu tot.
Selena Gomez. Miley se drogheza la greu iar demi se drogheaza si ea si de cand a renuntat la Disney Channel s-a facut grasa. O aleg pe Selena.
Pai Selena Gomez ii super tare:XMiley Cyrus imi place dar de cand fumeaza si se drogheaza nu-mi mai placesi Demi Lovato...canta destul de fayn
belieber4ever întreabă:
ioana_1322 întreabă: