| Dianna_8523 a întrebat:

Momentan am tenul foarte curat, fara niciun cos. As vrea sa ramana asa pana de Revelion macar, ce as putea sa fac sa nu-mi apara pana atunci. Ceva preventiv happy

7 răspunsuri:
| mamarutza1 a răspuns:

Pai... te poti spala cu sapun pe fata de 3 ori pe zi... dimineata, la pranz si seara!

| Ionelarebela a răspuns:

Eu zic ca trebuie in primul rand sa incerci sa-ti feresti tenul de bacteriile din jur, sa incerci sa nu te mai stresezi pentru ca stresul este principala cauza a aparitiei cosurilor, sa te odihnesti, sa incerci sa nu mai folosesti fond de ten sau pudra in exces sau si alte cosmetice. foloseste o crema din plante care sa-ti protejeze tenul si sa ti-l hidrateze

| PisuCluj a răspuns:

Pai in primul rand nu te machea sau daca te machezi sa te demachezi ff bine.sa ai niste creme de zii si de noapte sa te dai cu ele.si daca iti apare un cos nu il stoarce incearca sa il dai cu crema si sa te speli ff bine pe fata ca iti va trece.

sper ca ti-am fost de folos :d

| babyblue_8473 a răspuns:

Tonic de la Garnier, inchide porii si previne aparitia cosurilor.

Bafta si distractie placuta! :*

| FunnyCreations a răspuns:

Pai christine dragathinking ai putea evita cosurile, tenul uscat, si alte chestineplacute prin felulò urmator : Fate cu ulei da mazline dimineata, su fate cu galbenusul din ou, aa fac si eu o data la 1 saptamana 2 hai sa nu mint happy si am un ten deosebit de moale fa si tu al fel daca doresti big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Săpun Protex și un tonic antiseptic încheiat cu o cremă hidratantă.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu manca prea multe dulciuri sau grasimi, nu pune mana murdara pe fata, demacheaza-te dimineata si seara.